2020 Oluline, Roostevabast Terasest Kuul Tee Infuser Võrgusilma Filter Kurn w/konks Lahti teelehe Spice Home Köök Tarvikud


Märksõnad: joo teed, teacup, diy tee, pärastlõunane tee, 1725 tee, inglise tee, ingveri tee, kuum tee, portselani komplekt tee, pikk tl.

€0.94 €1.20
  • On laos
  • t60133


Tee Sõelad Roostevabast Terasest Kuul Infusiooni Seade Tee Kurn Net Sõela Konksu Lahti Tee Spice Home Köök Tarvikud

Kirjeldus:

Materjal:Roostevaba teras

Värv:Nagu pildil

Kaal: 24 g

Kogus:1

Pakend:Blister

Toote Nimetus:Roostevaba teras maitse palli

Pakendi maht:4,5*4 cm

Omadused:

1. Toidu-grade roostevabast terasest, ohutud inimkeha.Kui te teete tea, see on suurepärane vahend, et kombineerida erinevaid maitseid koos.Laialdaselt kasutatakse, saab maitsestatakse tee ja supp.

2. FDA poolt heaks kiidetud.Lõhn Tasuta.EI sisalda kahjulikke kemikaale.Ohutum variant, et kasta kuuma veega üle, kasutades plastist ones.Hoiab oma jooki tasuta lõhn ja soovimatu maitse.Lihtne puhastada ja nõudepesumasinas pestav.

3. See saab puhata korralikult cup ääres.Sobib kõige standard tassid, kruusid, teekannud.Lihtne panna ja välja võtta.Ei satu suur kruuse ja ei float nagu teised.

4. Extra fine augud hoida isegi kitsaleheline tee (nagu Rooibos, taimetee ning Rohelist teed).Tonni augud võimaldavad vee voolu vabamalt.Nii et tee hajutab kiiresti.Midagi saab selle kaudu, välja arvatud vee!

5. Ruumikas korv ja vastupidav kate.Suurem võimsus muudab tee liigelda, selle asemel, et kitsas.Võimaldab täielikult maitse ligunema tee.Kaas hoiab leotatud headus alates aurutamise.Hoiab vett sooja ja mingit jama.

Suurus Graafik:

Pakendi maht:4,5*4 cm

Pakett sisaldab d: 1* maitse palli

Märkus:

Suurus käsitsi mõõtmine võib olla mõni viga, see on vahemikus ±1 cm, tegelikku suurust, kohaldatakse tegeliku objekti.

Erinevad valgustid ja pildistustingimustest, värvi pilt võib erineda tegelikust tootest.Palun vaadake tegelikust tootest.


  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted