Apple Airtags Lokaator Kaitsev Ümbris Metal Puhul Anti Scratch Kaitsev Nahk Kate Muhv Airtags


Märksõnad: iron man mk1, fitbit, 6 tolline õhupall, popit, gru t-särk, airpod pro, airpod, cs go võtmehoidja, taust kook valud, adererror.

€2.46 €3.07
  • On laos
  • t59295


Dokumendi keha, div { margin: 0; padding: 0; } .titleImag { width: 100%; max-width: 960px; margin: 0 auto; } .titleImag img { display: block; width: 240px; kõrgus: 82px; margin: 0 auto; } .minu-kaardi { display: flex; laius: 100%; max-width: 960px; margin: 10px auto; õigustada-sisu: ruumi-vahel; flex-wrap: wrap; } @meedia ekraani ja (min-width:560px) { .minu-kaart>div { width: 23%; kõrgus: 334px; border: 4px solid #F7F7F7; position: relative; } .minu-kaart .grayCard { laius: 90%; height: 198px; margin: 10px auto; taust: #EEF3FA; } .hind-font-size { height: 50px; laius: 80%; margin: 10px; font-size: 12px; color: #D8D4D0; font-weight: 700; padding: 0 15 pikslit; position: absolute; bottom: 0; } } @meedia ekraani ja (max-width:560px) { .minu-kaart>div { width: 46%; kõrgus: 334px; border: 4px solid #F7F7F7; position: relative; } .minu-kaart .grayCard { laius: 90%; height: 198px; margin: 10px auto; taust: #EEF3FA; } .hind-font-size { height: 50px; laius: 80%; margin: 10px; font-size: 12px; color: #D8D4D0; font-weight: 700; padding: 0 15 pikslit; position: absolute; bottom: 0; } } .priceSize { height: 36px; line-height: 36px; laius: 36px; } .clickBuy { display: inline-block; float: right; height: 36px; laius: 36px; } .clickBuy img { height: 36px; laius: 36px; } Kirjeldus:

1. Kõrgkvaliteetse Materjali: See metallist karpi on professionaalselt kujundatud Airtags.See on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest.

2. Lihtne Paigaldada: Featuring eksklusiivse disainiga, selle korpus on lihtne kasutada ja kerge kaasas kanda.

3. Mugav & Vastupidav: See juhtum on anti-higi, kriimustuskindel, ja pestav, kerge puhastada, sest see võib puhastada õrna pühkida, nii et saate kergesti puhastada tolmu või muid asju siis, kui vaja.

4. Täielik Kaitse ja Suurepärane Mugavus: Me kavandatud käesoleva kohtuasjas, et kaitsta teie seadme jaoks Airtags professionaalselt.

5. Mida Sa Saad: 1*Kaitsev Kate Airtags. (ainult silikooni puhul, müügi, välja arvatud seade, Airtags)

Tehnilised andmed:

Materjal: metall

Värv: hõbedane, must, roosa kuld, kohaliku kuld, roosa, punane, taevas sinine, valge

Kasutamine: ette Airtags

Pakkeleht:

Metallist Karpi*1

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal võib olla mõningaid värvi erinevus, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Makseviisid:

Saate teha maksmise kaudu iga eespool nimetatud meetoditest ja pls elama asuda 3 päeva jooksul, kui teie tellimuse.

Teie makse kontrollib Transfield.ee 24 tunni jooksul ja teeme tellimuse, kui see on lõppenud.

Kui sinu tellimus on suletud tõttu turvalisuse kaalutlustel, peate esitama nõude Transfield.ee.

Toetuse põhjuseks, et tühistamise, tagastamise lepingu või vahendus töödeldakse koheselt ja tavaliselt võtab aega umbes 7-10 tööpäeva jõuda oma konto.

Laevandus ja pakend: Kõik objektid on võimalik kontrollida ja hästi pakitud enne shipping.Tellimused saadetakse piires 2-5 tööpäeva jooksul pärast tasumist on lõppenud.

Kaal paki kaudu normaalne postitus on piiratud 2kg.Saadame eraldi, kui kaal on üle 2kg.

Tavaliselt see võtab aega umbes 15 - 60 päeva ja võib olla natuke enam, et mõnes kauges piirkonnas.Võite valida, kiire kohaletoimetamine meetod kui sa tahad saad paki kiiremini, ja seda sa pead maksma laevandus tasu.

Saadan uuesti ja tagastamine:

Me saata või raha tagasi, kui pakk läheb kaduma läinud, kahjustatud transiidi ajal või vastu võtta

vale punkt.Võtke julgelt meiega ühendust ja meil on hea meel sind aidata.

Tagasiside: Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jätke meile positiivne tagasiside, meil on väga teretulnud.

Kui midagi on valesti, palun võtke meiega ühendust, enne kui lahkuda tagasisidet ja me püüame oma parima, et aidata teil, kuni kõik on hästi.


  • Funktsioon: Push Sõnum
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: Rondaful
  • Taotluse Vanus: Täiskasvanud
  • Keel: inglise
  • Ühilduvus: ios
  • Tüüp: Juhtudel


Emailjenniferhere
2021-06-22
5/5
Отлично

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted