7TK/Set Põlenud Värvi Vintage Puidust Tee Sahtel Retro Paulownia Tee Määratud Tarnete Hotel Puuvilja Magustoit, mis Teenindavad Sahtel Tee Plaadi Komplekt


Märksõnad: guzheng vahend, toidu salve, teenuse plaadid komplekt, kuu puidust plaadid, 3 astme sahtel, puidust tee plaat, naturaalne, decor sahtel, puidust sahtel, tee sahtel, määrata tee.

€21.33 €34.40
  • On laos
  • t58848


Bullet Punkte:

1、Kvaliteediga Materjal: Valmistatud looduslikest põletamine tung puidust, pinna puit tera on põletamise protsessi, vastupidav ja keskkonnasõbralik.Neli nurka plaat on fikseeritud retro riistvara, mis toob ilu ja suurendab kandevõimet toode.

2、Lihtne teha: põhja plaat on tahtlikult korter, mistõttu on lihtne teha topsid, purgid ja pudelid ilma ümbermineku neist üle.Puidust kandik köök, söögituba, hommikusöögi teenindus ja söögiriistad, hoides lauaplaadid, puhas ja korralik.

3、Mugav Kasutada: See on väga sobiv teenindavad tee, kohvi, suupisted, vesi, joogid ja mis tahes toitu.Saate mugavalt teenida ja teenindada tee külalist.Käepideme disain on lihtne juurdepääs.

4、Praktiline Kasutamine: seitse-osaline komplekt sisaldab suurt kolmnurka ja väike ristkülik, suur ruut ja neli väikest ruutu kandikud, välja arvatud tarvikud nagu tee seab.Mitte ainult ei saa seda kasutada, et panna tee komplekti, kuid on võimalik ka kasutada, et koht, ehted, kosmeetika ja muud igapäevased toimingud.

5、Laialdaselt Kohaldatav: See on väga sobiv säilitamise stsenaariumid, näiteks uuring, riidekapp, laud, auto, magamistuba, vannituba, sahtel, elutuba, pesuruum, köök, panipaik, jne.See sobib mis tahes stiilis kodu kaunistamiseks.

Omadused:

Looduslikust puidust: Puidust ladustamiseks salve, keskkonnasõbralik tehnoloogia, antiikmööbel, elegantne ja kerge kaduma.

Tugevdamine disain: Tugevdamine disain, metallist nurka tugevdamine, lihtne ja elegantne, ilus.

Lukk kujundus: lukk disain, mugavam liikuda.

Kirjeldus:

Nimi: 7-osaline Sahtel

Materjal: Paulownia

Suurus (cm.):

Suur ristkülik: 46*29.5*5cm/18.1*11.6*2.0 tolli

Väike ristkülik: 27*16*3.5 cm/10.6*6.3*1.4 tolli

Suur ruut: 27.5*27.5*3.5 cm/10.8*10.8*1.4 tolline

Väike ruut: 12.5*12.5*2.5 cm/4.92*4.92*0.98 aastal

Kaal: umbes 1600g

Pakend: opp kott

Pakkeleht:

7*Teenindavad Sahtel

Märkus:

1.Meie plaat on valmistatud looduslikust põletamine tung puidust, pind on puit tera, ja värvitoon võib olla veidi erinev, loodan, et saate aru!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage 0.5-2cm sallivus.


  • Materjal: Puit
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Nimi: Puidust Tee Sahtel
  • Tugi: Tilk laevandus/Wholsale


Serega36
2021-04-22
5/5
Gorgeous tea tray, I am delighted to finally have a full set.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted