Naljakas Kids Mänguasi Lemmiklooma Koera Õnnelik Pall, Mänguasi Jalgpalli Kuju Lemmikloomad, Koer, Kass Vilkuv Naljakas Mänguasja Närida Kriuksuma Mänguasi


Märksõnad: hammustada koera mänguasi, suure koera mänguasi, koer kriuksuma mänguasi, koer kong mänguasi, pall koera mänguasi, pall koer, koer lemmikloom mänguasi, lemmiklooma mänguasi, koer mänguasi kutsikas, närida koera mänguasi.

€1.77 €2.46
  • On laos
  • t58375


Toote Kirjeldus: Toote Tüüp:Pet Mänguasi, Mänguasjad Tüüp:Pallid Materjal:Plastik Värv:Multi-color sihtgrupp:Koerad Koera Suurus:Universaalne Funktsioon:Vastupidav Suurus(M):6.5 cm/2.56" Size(L):7.5 cm/2.95" Funktsioonid: 1. Jalgpalli Kuju: ilus värv, kui on helendav värviline, muljumis-see teeb ka heli teatud elastsuse. 2. Elastne Massaaž Jalgpall: piiksuva ja taskulamp, välimus on ilus ja suur, lihtne puhastada. 3. Vastupidav: plastik on tugev ja ei ole lihtne kahju, millel on pikk kasutusiga, ja see on ka mittetoksiline ja ohutu lemmikloomadele. 4. Puhastage Hambad: läbi närimine palli ja koeri saab puhastada oma hambaid parandada söögiisu. 5. Interaktiivne: nii kaua, kui koer mängida palli, palli saab alati roll.See võib suurendada huvi mängimise teha koerad kinni.Mängib mänguasjad võivad aidata lemmikloomad kergendada õnnetu meeleolu ja vabastage rõhk.Pakett Sisaldab: 1 x pet mänguasi Märkused: 1. Palun lubage 1-3 cm erinevuse tõttu manual mõõtmise ja 3-5 g vahe eri värvi. 2. Tänu ekraani vahe, värv võib olla väike erinevus, mida sa oodata, palun lubada.


  • Materjal: Plast
  • Mänguasjad Tüüp: Pallid
  • Tüüp: Koerad


Kredo 92
2021-06-29
5/5
For a month-in Saransk! the track was tracked...

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted