20-40cm Universaalne Projektori Riidepuu Hoidja Projektoriga Seina Toetada laeklamber Alumiinium Pööratav Projektsioon Mount Tarvikud


Märksõnad: statiiv, omanik projektor, pedaali plaadi ühtse programmdokumendi, car dvr holder, kaamera statiivi, mini projektor, sjcam tripod aluminum, telefoni statiiv, mini projektor seista, väike statiiv.

€6.16 €7.33
  • On laos
  • t58101


20-40cm Universaalne Projektori Riidepuu Hoidja Projektoriga Seina Toetada laeklamber Alumiinium Pööratav Projektsioon Mount Tarvikud

Toote Kirjeldus: Omadused:

1. Sobib kodukino, konverentsiruumid, AV toad, media center jne.

2. Elegantne alumiiniumist ja terasest projektor sulgudes parim elamu-ja projektorid.

3. Täieliku 360 kraadise pöörde, lihtne paigaldada.

Tehnilised andmed:

1. Värv: Nagu pildil

2. Materjal: Alumiinium + Plastik

3. Laiendada: 20-40cm

4. Maksimaalne kaal: 15kg

Pakett Sisaldab: 1 x Projektori Kinnitus (projektorid ei kuulu.)

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.

Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.

Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.

Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.

Nii et teie raha ei lähe minu konto.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Kasutamine: Videokaamera
  • Materjal: Alumiinium
  • Tüüp: Professionaalne Statiiv
  • Brändi Nimi: centechia


Barsukova100
2021-07-10
1/5
The seller asked me for more money after I made the purchase. After I refuse he agreed to send the product but he canceled the shipment.
Nehoroshkinv
2021-06-13
5/5
good

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted