Automaatne Nõela Threader DIY Käsitsi Õmblemise Nõela Threader õmblusmasin suu Kodumasinate Tarvikud Riie Auto Õmblemine Tööriist


Märksõnad: xr lou juhul.

€0.36 €0.66
  • On laos
  • t57700


Automaatne Nõela Threader Õmblemise Nõela Seadme Küljest Masin DIY Vahend, Õmblusnõelad, Osad Eakate Kodumasinate Tarvikud

Kirjeldus:

Kirjeldus

See sobib käsitsi õmblemine ja masin operatsioonid, oluliselt parandada teie tööd tõhusamaks ja aitab eakate ja inimesed, kellel on madal nägemuse lahendada masendav, sise-ja väliskeermestamiseks probleeme.

Peamised Omadused

[Automaatne sise-ja Väliskeermestamiseks] Ei ole enam vaja head nägemist, lahendada oma threading probleeme.Hea kingitus emad ja vanurid.Mini ja mood suurus, lihtne ja mugav kaasas kanda.

[Vastupidavast Materjalist] on Valmistatud kvaliteetsest plastikust, vastupidav ja paindlik.Mittetoksiline, lõhnatu ja ohutu.Kollane välimus on stiilne, särav ja lihtne leida, kui kaotanud.

[Lihtne Kasutada] Ei ole vaja keskenduda väikesed augud.Teil on vaja ainult,

1. Sisestage nõel, vajutage nuppu, et paljastada konks.

2. Riputa õmblusniit konks.

3. Vabastage nupp.

4. Tõmmake nõel ja lõpeta töö.

[Wide Rakendused], Sobib kõigile, kõigile, kellele meeldib õmmelda käsitsi.Kui teie nägemine on halvenenud ja sõrmed ei ole piisavalt paindlik, see võib aidata teil lahendada keerulisi probleeme.

Tehnilised andmed:

Kirjeldused

100% Uus Kliid

Materjalid: Plast

Toote Kaal: 20G

Toote Mõõdud (L x W): 7.2 × 3,5 MM

Värv: Kollane

Komplekti Kuulub:

1 × Auto Nõela Threader


  • Tüüp: Õmblemise Nõela
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Plast
  • Kasutamine: Muud


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted