60CM jõulukaunistused Ronida Köis Redel Santa Claus Ja Langevari Santa Claus Nukk Jõulupuu Ripats Uue Aasta Kingitused


Märksõnad: snorlax pehme mänguasi, nukk santa, lumememm, redel puit, redeli raam, nukk jäätis, nukk kitarr, santa claus snowman, redel, riiul, puidust redel.

€6.39 €8.87
  • On laos
  • t57681


Omadused:

Pilkupüüdev: See Santa Claus on ronida üles oma korsten, mis redel, et saata teile jõulukinke.Jõuluvana kannab rõõmsameelne vaadata tema nägu, mis teeb teenetemärgi ergas ning realistlik.Ere punane värv lase Santa Claus muutunud üheks kõige pilkupüüdev ordenid oma Jõulupuu.

Kvaliteetne Materjal: Jõulud Santa sisustus on valmistatud kõrge kvaliteediga veekindel riie ja mitte-kootud, trahvi õmblemine teeb teenetemärgi tugev ja vastupidav.Täis pp puuvill muudab Jõulud Jõuluvana teenetemärgi pehme ja lihtne säilitada,Pehme ja armas võib kindlasti kasutada.

Täiuslik Jõulud Isikutele: Sellest on saanud traditsioon korraldada pooled, et tähistada Jõulud igal aastal.See Christmas Santa Claus decor annab tugeva meeleolu Jõulud, ja annab sulle unustamatu ja Jõulud.Palun nautida ise seda Jõuluvana teenetemärgi juures imeline jõulupidu.

Praktiline Kasutamine: Santa Claus on lisatud köis redel, et kui hung teeb teda otsima nagu ta on mägironimine.Sobib ukse -, sise-ja Välistingimustes.

Atmosfääri loomine: Santa Claus on realistlik juuksed ja habe ja kes kohal koti.Ideaalne kõik kodus Jõule, see kaunistus on kindel, et lisada Jõulud atmosfääri.

Pakkeleht:

1*Jõuluvana Teenetemärgi


  • Teema: Loomade
  • Stiil: Kaasaegne
  • Päritolu: AE(Päritolu)
  • Materjal: Plast


Bezkvit Sv
2021-07-12
5/5
All the Agrees

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted