Alumiiniumist katuseraam BMW X6 G06 2020-2021 Rööpad Baar Pagasi Vedaja Baarid top-Cross-baar Hammas Raudtee-Kastid


Märksõnad: rhino katuseraam korvi, bmw m6 spoiler, terasest katuse-rack mount, bmw f13 front lip, süsta rack, katuse rööpad koleos, alumiiniumi puhul, audi sisekujundus eemaldamise tööriist, baaris kokteil, hammas katuseraam kia sportage.

€90.83 €113.53
  • On laos
  • t56172


----Osta consulting-------------------------------------------------------------------

1 .Palun kirjutage täielik nimi, kui paned järjekorras.Vene kliendid, palun kirjutada kolm sõna.Teiste jaoks, " riigid, palun kirjutage vähemalt kaks sõna.

2. Palun saada meile pilt oma auto peale tellimuse.

3. Me saadame sõnumi, et öelda teile väga oluline asi pärast seda, kui olete tellimuse.Palun pidage meiega ühendust 3 päeva jooksul.

----Toote omadused-------------------------------------------------------------------

Alumiiniumist katuseraam BMW X6 G06 2020 2021 Paigaldamine kõik mudelid.Saate installida mis tahes versiooni, nagu usa, Jaapan, Euroopa

Materjal :ISO9001 Kõrge Kvaliteediga, täiesti Uus Alumiinium

Suurus : Läbi Hallituse Toota.OEM Style.Suurus ja Vahe Sobi.Hea Kvaliteet.Garantii 100% toote suurus sobib paigaldamiseks.

Toote Kogus: 1 Komplekt ( 2 Root katuseraam+Paigaldus Tarvikud ) ... (Toote vaja liitmikud paigaldatud, me olema varustatud täieliku tarvikud jooksul paki kohaletoimetamine ).

Katuseraam Värv : Hõbedane ja must

Toote Kaal : Umbes 5 KG .

Täiesti Uus Alumiinium Sulamist Materjali gurantees suurepärase anti - soojust , anti-acid,anti-sool,anti-korrosiooni,pikendada eluiga veelgi.

Juba võitnud autentimine patendi innovatsiooni disaini katuseraamid .

Kaup oli valmistatud vastavalt ISO9001 & TS16949 suur tehas, range juhtimise süsteem tagab stabiilse kvaliteedi.

Sertifikaat läbinud:ISO9001&TS16949

Päritolu:Guangzhou,Hiina.

Kaup on väga lihtne paigaldada, ei vaja puurida auk, 3m kleebi see oma arvutisse installida.väga lihtne, ei tee haiget, et auto.

Meie tooted on kõrgeima kvaliteediga standarditele, tootmise ja töötlemise,Meie tooted on meie riigis ainult anda müük 4S pood,ei taha Me, et madalama astme toote kvaliteet, madal hind, et saada rohkem müügimaht,Me ainult saavutada kõrgeima kvaliteediga tooteid.

----Üle Picturesgoods -------------------------------------------------------------------

---- Üle Tolli --------------------------------------------------------------------

Palun võtke meiega ühendust sõnum lahendus, kui te vastate kõikidele küsimustele, tänan!Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.Palun kontrollige oma kohaliku tolliasutuse kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.Kui teie kirje tõttu tagastatud tolli küsimustele, me saame ainult toetuse punkt osa, laevanduse kulud ei tagastata.Palun jälgida oma paki pidevalt, kui saad tolli küsimus, palun võtke ühendust ur tolli õigeaegselt, et vältida tagasi.

Kui teil on vaja kuulutada reaalne väärtus parcle, palun öelge meile, et selleks, sõnum,e-posti või trademanager. ----Maksete kohta -------------------------------------------------------------------- 1) Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse. 3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul. ----Saadetise kohta -------------------------------------------------------------------

1. Worldwide shipping.Worldwide shipping, mille EMS,E-EMS,DHL,FedEx, Hiina posti, ja jne.( Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO ) .

2.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.pakk saadetakse piires 1-3 tööpäeva jooksul.

3. Enne makse, kontrollige palun oma postiaadress ja muud nõue punkt.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.Kui Tellimuse Aadress / Tel / Postiindeks / Adressaat Iga üks viga,Pakett ei suuda olla sai.Me ei vastuta, Aitäh !

4. Teenuse Transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.Tarneajast, me ei suuda kontrollida suurepäraselt, aitab teil jälgida seda seni, kuni te saada ja pakkuda teile jälgimise numbri.Kui pakk ei ole saabunud jooksul oodata aega, võtke meiega ühendust ja me anname teile veendunud vastus.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

5. Umbes kohaletoimetamise viis ja hind, palun vaadake võimalus valida tarneviisi !

---- Return&toetuse -------------------------------------------------------------------- 1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja Me ei saa anda teile tagastamist või asendamist.Ei ole erandeid!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.


  • Erilised Omadused: Katuseraam
  • Toote Kaal: 3kg
  • Maksimaalne Kaal Soovitus: 10kg
  • Toote Tüüp: Katuseraamid & Kastid
  • Minimaalne Kaal Soovitus: 10kg
  • Toote Kõrgus: 10inch
  • Kirje Pikkus: 150inch
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Toote Laius: 3inch
  • Materjali Tüüp: Alumiinium


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted