30Pcs 50Ml Korduvtäidetavaid Pudelid Reisi Mahutid Tühjad plastpudelid Konksu Karabiin


Märksõnad: squeezable plastik pudel 50ml, plastikust pump pudel 50ml, plastikust vürts pudel 50ml, plastikust pihusti pudel 50ml, plastikust rull pudel 50ml, plastik pudel 50ml kork, plastikust pudel kruvi 50ml, plastikust ristküliku pudel 50ml, plastik pudel 50ml tuub, laboris plastik pudel 50ml.

€10.71 €13.39
  • On laos
  • t5584


50Ml Korduvtäidetavaid Pudelid Reisi Mahutid Tühjad plastpudelid Konksu Karabiin 30Pcs

[Kvaliteetne ja Safty Materjal]:Need tühjad plastpudelid on valmistatud kõrge-klassi BPA Vaba läbipaistev PET materjal, lõhnatu,ohutus,kerge,vastupidav,vastupidav ja korduvkasutatav.

[Kerge & Kaasaskantav]: Võimsus reisi pudelid 50ml,nad on piisavalt väike, et mahub teie reisi kott või kohver, muutes need täiuslik pakendi essentials, et igaüks võtab puhkusel või nädalavahetusel puruneb.

[Lihtne teha]:Reisi-konteiner komplektis on kinnitusklamber, mis teha, see võib kergesti külge seljakotid, kohvrid, totes.Sobivam ja kasulik, reisimine, sport, tegevused õues, jne.

[Laialdane Kohaldamine]Korduvtäidetavaid Pudelid sobivad pakendi küljest sanitiser geelid, dušigeelid, käsi seebid, vanni õlid, šampoonid, ihupiimad, jne.

Värv:Läbipaistev värv

Materjal:PET

Suurus:umbes 114mm x 43mm

Pakendi Sisu:

30 * Konks pudel(Random värvi karabiin määratud värv vastu ei võeta)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Toote Tüüp: Korduvtäidetavaid Pudelid
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • suurus: 50ml
  • Mitu Tükki: Combo
  • Mudeli Number: Pihustiga pudel


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted