10tk Aed Statue Kuma Pimedas Helendav Magamistuba Vaimu Kääbus Kujukeste Micro Maastiku Gnomes Kodu Kaunistamiseks Kingitus


Märksõnad: napco haldjas aias kuju, kodama mononoke, kääbuspinšer, messing lõvi kuju, maja kaunistamiseks gooti, põhjapõder vaik aed, aed gnome, hõõguv kujukeste kaktus, diy kääbus pood, haldjas aed gnome.

€2.92 €5.83
  • On laos
  • t53568


Kirjeldus Kääbus Helendav Vaimu 10tk Mikro -, Maastiku-Aia Kaunistamiseks Printsess Mononoke Puu Päkapikud Väljas Patio Muru Hoovis Komplekt Materjal:vaik.Kääbus Rekvisiidid Jaoks Haldjas Aias Ja Kääbus Aed.Nad On Väike Suurus, Kuid Võib Tuua Tohutu Lõbus Nii Täiskasvanutele Ja Lastele Nad kõik on käsitsi maalitud.Oleks suur kingitus kõigile, kellele meeldib armas väike puu vaim sõbrad.

Vastavalt kuuvalgel selgelt kuulda oma südame peksmine, ilus külm front tipptasemel, nagu sinu nägu, sügaval südames, kurb, teades, et teie süda vaid puu päkapikud metsast. -Soe Teate, Kääbus Helendav Vaimu Puu Päkapikud on Täiendatud kvaliteeti, Annab valgust tugevam ja Pikem, Ei ole lihtne Murda Toote kirjeldus

Pakett Sisaldab 10 Tk Erinevaid Helendav Vaimu Puu Päkapikud

Printsess mononoke Vaimu mänguasi kindlasti särama ja annab valgust ja elu, oma aed.Väike ja Armas Metsa päkapikud kuma all moonlight pimedas.

Hea Kingitus Lastele Ja Isik, Kes Armastavad Mikro Maastiku Loominguline

Inspireeritud Kodama selles Ghibli film Printsess Mononoke.

Kuma pimedas on väga särav ja jääb hõõguv kogu öö.

Halloween Helendav Elf vaimu haldjas aias kääbus kujukeste pilt

Ilus ja originaalne decor oma aias või toataimed.

Nad kõik on käsitsi maalitud.Oleks suur kingitus kõigile, kellele meeldib armas väike puu vaim sõbrad.

Oma lõbus täiendus mis tahes haljastus, kuid tundub hea oma kodus, aias või kontoris, liiga.Saab kasutada nagu kingitus saata sõbrad!

Omadused:

- 100% täiesti uus ja kvaliteetne

-Mikro -, sambla-DIY collocation for mahlakad taimed

-Suur aiandus pottidesse teenetemärgi

-Mateial:Vaik

-Suurus:3--3.8 cm (1.1--1.57 tolli) pikk

-Pakett Sisaldab 10 Tk Erinevaid Helendav Vaimu Puu Päkapikud,Kui 10tk päkapikud tarvikud on väga hea olla kodus, aias ja laua kaunistamiseks.Valmistatud keskkonna-vaik.

Pakkeleht

-Pakett Sisaldab 10 Tk Erinevaid Helendav Vaimu Puu Päkapikud,Kui 10tk päkapikud tarvikud on väga hea olla kodus, aias ja laua kaunistamiseks.Valmistatud keskkonna-vaik.


  • Stiil: Kaasaegne
  • Materjal: Vaik
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • On Nutikas Seade: No
  • Teema: HALDJAS


Jefer1005
2021-06-05
3/5
Are very nice but nothing lighting at night

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted