3.0-4.6 V 3A/4A Mini-PCIe, Et USB3.0 Adapter Juhatuse 3G/4G/5G/LTE WWAN Kaart Koos Dual SIM-Kaardi Pesa mPCIE USB 3.0 Ärkaja Kaart


Märksõnad: spliter 6 pin, chipal wifi, pci to usb, 5g wifi moodul, 4g modem, pcie ärkaja, 3.5 adapter, sd pci e, mini pcie, pci kaart ruum.

€14.72
  • On laos
  • t53439


Tootja: PKK-Link

Toote mudel: WS16

Toote nimetus: mini-PCIe USB 3.0 adapter kaart

Pinge: 3.0~4.6 V ( 3.5 V); 3A/4A (normal/peak-current -)

Toote kirjeldus: 3G/4G/5G/LTE mPCIe moodul on üle USB3.0 porti arvuti

Toote kasutamine: mini-PCIe toetab võõrandamise katse eesmärk-laeni või pool-kõrgus WWAN moodulid

Märkus: See adapter juhatus toetab ainult USB3.0 moodulid, mis ei USB2.0 moodulid.Palun kinnita, spetsifikatsioonid enne tellimuse.

Täiesti uus saabumisest, suurepärane toodete tulemuslikkuse, super hea maine, toodete, ametlik autentne materjal, 100% power-test ja kohaletoimetamine

Fotod, Näidatud:

Toote eelised:

Materjali eelis: kõrge kvaliteediga kullatud pistikud on kasutatud, ja kõrge sagedusega toetab USB3.0 stabiilne edastamiseks.PCB on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest suure sageduse ja väikese veeretakistusega.PCB on tehtud täpsusega.PCB on valmistatud kõrge TG plaadid.Paksus vask materjal on paksenenud, et 1oz; pistik on kullatud ja on hea elektrijuhtivus, mis võib vähendada lahtiühendamine ja kiiruse vähendamine, mis on põhjustatud suurenemist oksüdatsiooni ja rooste vastupanu.Probleeme nagu aeglane külmutamine.

Disain eelised: Diferentsiaalse signaali täiustatud kujundus, nr CAF micro lühis nähtus, high-speed signaali edastamise nr parasiitide mahtuvuse ja parasiitide induktiivsus signaali sumbuvus häireid, elektriahela laiendatud juhtmestik disain, PCB pardal miniaturization disain, võib vähendada mehhanismi häired, Seda on lihtne paigaldada toode ilma kaardi riistvara.Adapter juhatus ei vaja draiverit (tarkvara juhi M2 kaart peab olema paigaldatud) dual SIM kaardi pesa disain, dual LED indikaator, disain, ei toeta SIM-hot plugging, eelarve täitmisele heakskiidu andmise circuit design vähendab ebaõnnestumise määr, ja allosas adapter pardal on kaitstud tihend toode on tugev ja vastupidav.

WS16 Suurus

Ettevaatusabinõud osta:

1. Kindlasti tunda suunas, kui kaardi sisestamine.Ärge paigaldage seda tahapoole, või on välja lülitatud asendis, et vältida kahju seade.Kui lisada kaabel, esimene hoidke kaks külge adapter juhatuse ja seejärel sisestage mPCIe moodul nurga all, 30-kraadi, et vältida tõmmates pesa liigse jõuga.Suu on katki.

2. Erinevad emaplaadid ja seadmete signaali drive võime pin-mõisted ja muud tingimused on erinevad.Katse tulemused meie laos ei ole tagatud, et see oleks vastavuses teie testi tulemused.Nii kaua, kui adapter pardal on ühendatud, siis signaal kaob ja seal on ühilduvusprobleeme. .

3. Ost on piiratud toote inseneri nimetus.See on toote katsetamisega ainult.Muud üldised eesmärgil, palun ära osta.

4. See toode on ainult adapter kaarte, ei sisalda Interneti mooduli või SIM-kaardile.


  • Tüüp: PCI-E Ärkaja
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Mudeli Number: ws16
  • Brändi Nimi: PKK-Link
  • Pakett: No
  • Tooted Staatus: LAOS


Shinyflower
2021-05-11
4/5
Работает , но есть особенности модемом и их напряжений в 3.0 режиме. тот же еп06е нужно поднимать напряжение резистором р2 2ком это 0.185в , там стоит 28ком нужно пробовать 30-32кома

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted