Silikoon Kass Närida Mänguasjad Pet Catnip Molaarne Hammaste Puhastamine Simulatsiooni Kala Kuju Koolitus Interaktiivne Mänguasi Kass Vangutamine Tarvikud


Märksõnad: xr telefon klaas protector.

€0.72 €1.22
  • On laos
  • t5030


Bullet Punkte:

1、Kõrge Kvaliteediga Materjal: materjal silikoon kala kassi mänguasja närimine on keskkonna kaitsev.See on tehtud toidu-hinne pehmest silikoonist, mis catnip täitmise, võib kasutada 100% ohutult kasside ja muude lemmikloomade.

2、Kass Hambahari Mänguasi: saab kasutada, see kala mänguasja, et meelitada kassipojad, sinuga mängida, ja parandada oma suhteid kassid.Samal ajal, teie kass on väga põnevil ja elav, tunda õnnelik ja vähendada soov hävitada mööbel.Kõige tähtsam on, närimine see mänguasi aitab teie kass puhastada oma hambaid ja kõrvaldada halb suu lõhnu.

3、Kala-Kujuline Disain: catnip mänguasi on realistlik kala-kujuline disain.Kui catnip sees võib ligi meelitada kassi tähelepanu.Seal on palju väikseid auke mõlemal pool mänguasi, see on lihtne release lõhn catnip.

4、isepuhastuv Hambahari: Interaktiivne kass harja saab täis catnip ja julgustada kassid närida, edendades seeläbi hammaste puhastamine ja vältida igemete probleeme.

5、Vastupidav ja Lihtne Puhastada: Kui catnip mänguasi on vastupidav ja kvaliteetne, bite-vastupidavad.Kala kujuga silikoonist kass hambahari on kopsakas disain ja seda on lihtne eemaldada catnip.Kummist materjal on väga lihtne, puhas ja ohutu, nõudepesumasinad.Hoiab pintsli puhta, soovitame puhastamiseks enne ja pärast kassi närimiskondid.

Mõju:

1. Lase oma kassipoeg ja mängukaaslased on lõbus: Kui sa ei ole seal, see aitab paremini kaasas oma lemmikloomad.Kassid saavad ainult mänguasjadega mängida, kui neil on igav.Mint kala mudel võib kergesti meelitada kassid ja samal ajal saavutada mõju suuõõne hügieeni.Võtke üks kingitus oma kallile kass. 2. Mitmeid Funktsioone: Närimine see mänguasi aitab teie kass puhastada oma hambaid ja kõrvaldada suuliste lõhn.Seega, see mänguasi on võimalik edendada hammaste puhastamine ja vältida igemete probleeme.

3. Mängib Lemmikloomad: Mängimine aitab kassipoeg on füüsiline arendamine ja koordineerimine.Kui mängib mänguasjadega, saad teada neist paremini ja saada neile lähemale.Anda kassid lõõgastuda, ja edendada õige närimine käitumine, halb käitumine.Anna oma kassi nii, vabastada energia ja terveks jääda.

Kirjeldus:

Nimi: Silikoon Kala Kassi Mänguasja Närimine

Värv: hall, sinine, roosa

Materjal: silikoon

Kaal: umbes 30g

Suurus: umbes 15.5*2.5*3.5 cm/ 6.1*0.98*1.38 aastal

Pakend: opp kott

Pakkeleht:

1*Silikoon Kala Kassi Mänguasja Närimine

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Meie Brasiilia sõpradele:

Brasiilia Postitus on ajutiselt teatas, et ta saab tasu umbes $3.50 eurot, et kõikide rahvusvaheliste pakkide 27. augustil (kohalik aeg).See tasutakse ostja poolt pärast self-deklaratsiooni ja ei tagastata, kui ei ole makstud.Kui te ei saa nõustuda $3.5 tolli tasu, palun ära tellida.

Lisateabe saamiseks palun kontrollige alltoodud lingi, tänan teid väga teie mõistmist!

Ostja lugemine

1. Umbes makse

Toetame järgmisi makseviisid:

2. Tarne umbes

A. Laevandus Ja Käitlemise

Võtame vastu erinevad kanalid, vastavalt omadused kaubavedu.See võib ulatuda enam kui 200 riigis ja piirkondades.Lubame, et kõik tellimused väljastatakse nelja päeva jooksul.Kuna jälgimise ajal eri kanaleid on erinevaid, postipakid, mis tavaliselt näitab 1-4 tööpäeva rahvusvaheline kiirkullerteenus, ja kui seal on ummikud, jälgimise ajal teavet laiendatakse.

A. Umbes tolli ja

Postipakid, mis üldjuhul ei põhjusta tariifid, kuid tollieeskirjade erinevates riikides on erinevad tollivormistuse korda.Palun jälgida infot aega ja võta ühendust kohaliku postkontori kui vaja.Rahvusvaheline kiirkullerteenus tavaliselt tekitab tollimaksud.Palun mõista kohalikke kombeid maksu-standardid, et vältida tolli probleeme põhjustab tooted tagastatakse või hävitatakse.Kui vaja, siis palun konsulteerige oma kohaliku tollivormistuse ettevõte või tuua teavet kohaliku tollivormistus.Lõpuks, ma soovin, et sa õnnelik shopping, tänan teid väga teie abi.

3.Toetuse Ja Poliitika

Kuna rahvusvaheline transport, kulude ja aja kulu on suhteliselt suur, nii et me peame väga oluliseks, et toodete kvaliteet.Me rangelt kontrollida, kui teil on saada kahjustatud toode, palun võtke meiega ühendust.Teie kasuks, veenduge, et kontrollida pakettreisi enne allkirja ja saada foto meile.Vaatame toote vastavalt konkreetsetele tingimustele toote aidata teil seda probleemi lahendada, on teil võimalus nautida rohkem allahindlusi.Kui soovite asendada või tagastada toode, ilma mingit kahju toote, ainult tagasi merevedude kulusid saab täis ja me saadame sulle uue toote kättesaamisel toode.Tänan teid teie toetuse ja mõistmise eest.


  • Materjal: PU
  • Tüüp: kassid
  • Nimi: Silikoon Kala, Kass Närimine Mänguasjad
  • Dropshipping: Tugi
  • Mänguasjad Tüüp: Catnip Mänguasjad
  • On Nutikas Seade: No
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted