8pcs Värviline Paber Fännid Pruudi Dušš Kaunistused Rosettes Pulm Photo Booth Roosa, Punane Roheline Kuld on Tiiviku Sünnipäeva Taustaks


Märksõnad: xr iphone casexr max kohtuasjas.

€10.72 €21.45
  • On laos
  • t49734


8pcs Värviline Paber Fännid Pruudi Dušš Kaunistused Rosettes Pulm Photo Booth Roosa, Punane Roheline Kuld on Tiiviku Sünnipäeva Taustaks

Iga komplekt sealhulgas 8 fännid:

-Kaks 16inch (40cm)

-Kaks 14inch (35cm)

-Kaks 10inch (25cm)

-Kaks 8inch (200cm)

1 palju = 1 sätestab, kokku 8pcs

Seal on erinevaid värve valida.Palun vali üks, mis sulle meeldib.

1. Me üldiselt jätkata tellimused 24 tunni jooksul pärast saamist oma makse.Üleandmise Kuupäeva, selleks on ainult viide, millalgi lükkub edasi, mida pühade ajal, festivalid, Halb Ilm, tolli Jne.

2. Objektid on võimalik kontrollida ja pakendatud ning enne me laeva neid ,veendumaks, et meie kliendid saavad seda heas seisukorras.

3. Hind EI ole sealhulgas CUSTOM DUTY, Kaug-Ala Tasu või muud makstavad Tasud kullerile.

4. Kui te ei ole saanud oma maatükil eeldatav tarneaeg, palun võtke meiega ühendust, me jälgida shippment ja vastuse saate kiiresti.

5. Me võtame tulu ja toetused 15 päeva jooksul pärast tellimuse täita, palume meiega ühendust kui teil on mõni probleem.

1. Me tilk laeva kõikjal maailmas.Saadame kauba teie kliendid otse ja ei pane mis tahes meie teabe pakendis.palun võtke meiega ühendust, kui on küsimusi või muresid

2. Hulgi-klient, meil on teile pakkuda hulgi hind, ja soovitada parimaid vedu. (E. g, DHL,EMS, Fedex...)

1. Palun jäta 5-tärni tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste, me hindame seda (Punkt Kirjeldatud tärni 5 -, Side 5 tärni, tarneaeg 5-tähte).

2. Kui tooted teile on saabunud oli vigastatud või valesti stiile, palun ärge jätke ühtegi negatiivset tagasisidet esimesel, palun võtke meiega ühendust,me tegeleme sellega ja töötada välja parimad lahendused, Teie rahulolu on meie motivatsioon paremini teha.


  • Sündmus: Pulmad & Kaasamine, Ristimine & Ristimine, St Patricku Päev, Grand Sündmus, Pensionile jäämine, Sugu Avaldada, Sünnipäev, Maja Liigub, Laste Päev, April Fool ' s Day, Tagasi Kooli, Hiina Uus Aasta, Maa Päeva, Isadepäev, TÄNUGA, Jõulud, Sõbrapäev, Halloween, Lihavõtted, Lõpetamist, Aastapäev, Emadepäev
  • Mudeli Number: PF003
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Papp
  • Muster: triibuline, Tahke Värv, TÄPP


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted