TauLabs Sparky2.0 CC3D REVO Täiendatud Versioon OP TL Topelt Firmware


Märksõnad: trx4 vints, tamiya tractor truck, gps-mooduli cc3d, e revo, 2212 920kv harjadeta mootor, vesc, tulekahju phoenix, adob, fpv komplekti, liikumas rc.

€37.21
  • On laos
  • t48751


Omadused

Töötab Tau Labs (muidugi ;-).Sama suur lennu tulemuslikkuse olete jõudnud oodata ja standard funktsioone.Open source hardware! (seda ka muidugi)

Võimsam protsessor.Kasutab STM32F4 töötab 168 Mhz, suurema mälu ja flashi.See on kasulik ladustamiseks ja sõidab enam orientiir järjestused ja töötab keerulisem koodi nagu picoC skriptimist.

Rohkem ühenduvus. (RCVR, Flexi, Peamine, I2C Aux).See on tõesti kasulik, kui sa tahad olla välise mag, gps-i ja spektrum vastuvõtja või muud asjad nagu OSD.

Flash kiip, mida saab kasutada salvestada lennuplaanid, picoC kood, või logimine

RFM22b raadio saab kasutada telemeetria või openLSRng.Vastuvõtja antenni kasutab sama * U. (Fl).pesa, mis Vabadus on.Ma tõesti meeldib see, sest see on väga väike ja saab kergesti lisada SMA murda läbi kaabli või antenni piits.See on ka lihtsalt õige summa pingeid - piisavalt tugev, et hoida koos lennu, kuid õnnetuses on see lahti ja ei kahjusta pardal.Seal on väike auk ees, et pakkuda tüvi vabastamise eest antenni piits, mida saab lihtsalt läbi ja joota otse RFM22b minimaalne koosseisudes.

OpenLRS otse toetada kontrollida oma OpenLRSng raadio, kui sa ei taha, TauLink.Ka OpenLRS beacon leida kadunud raamid.

FrSky Telemeetria tuge kas Andur Hub või S. Port stiilis vastuvõtjad.

Neli puhverdatud väljundeid juhtida kas Led (märkida flight status) või harjatud mootorid.Ma olen tõesti põnevil, et on erinevat värvi LED ribad sisse, et näidata, mis suunas see seisab suhteline koju.

DAC väljund VTX audio telemeetria.Tahaks, et oleks võimalik lisada mõni prerecorded heli kõlab nii kõrvaklappidega võib anda kasulikku teavet FPV.

Dual analog sisend pinge ja voolu jälgimine.DAC väljund saab kasutada ka analoog sisend.

SAAB Bussiga, mis on väga kasulik rääkida väliseid seadmeid, nagu harjadeta gimbal kooskõlastada HP jälgida või kontrollida gimbal pigi alates saatja.VÕIB ka lubatud Majandus on tulemas, mis võimaldab tõsiseid parandusi lennu kvaliteedi.

Kogu sensori suite muidugi.MS5611 baro (kõrgusmõõdik / baromeeter ja MPU-9250 kombineeritud gyro/accel/mag.Ma olin tõesti vastuolus kohta lülitus alates MPU-9150, et MPU-9250. Siiski on võimalik kasutada on SPI siini, mis on palju parem käidelda volitatud töötleja pool tegi seda väärt.

Vabatahtlik ühepoolne assamblee - vajalikud asjad, et sõita on kõik peal pardal.Alt on CAN bus liides, RFM22b, antenn, väline LED draiverid.Nii et kui sa tahad lihtsalt võimsam lennu kontrolleri rohkem mälu ja CPU üle Sparky see on ikka ühepoolne.?

Sadamad

Top ühenduspesad:

Sadam: USART1. Võimalik Telemeetria, GPS, DSM, Debug, ComBridge, MavLink, HOTT, FrSky Sensor, Lighttelemetry, PicoC

FlexiPort: USART3/I2C2. Sarnane MainPort aga võimelised ka välise I2C.

Rcvr: USART6. Mugav ühendus vastuvõtjad koos valitav võim vahel, toide 3,3 V (PPM), S. Bussi, DSM, HOTT.

Analoog: voolu, pinge, RSSI või DAC väljund

Servo väljundid: 6 PWM päised.on võimeline traditsiooniline PWM või OneShot.

Alumised ühendused:

Raadio: U. (Fl).päis RFM22b moodul.Tavaliselt 433 MHz moodul.Kas kasutada a433Mhz U. FL raud Antenn or433Mhz U. (FL) Spiraalsed antenn

Power lüliti: valige võimu Rcvr päise jootmise kas 3.3 V silla või 5.0 V (mis läheb võimu väline toide nagu BEC)

VÕIB KAS bussi järgi.Kasutada ühendamine väliste seadmetega nagu SparkyBGC või TauOSD+VTX.

I2C: ajastiga I2C bus (I2C1).See on sama buss, et MS5611 on ühendatud.saab kasutada välise mag.

LED: 4 puhverdatud PWM väljundit.Need on läbinud N-kanaliga FET Võib toide väline Led või harjatud mootorid (sobib 3A)

Kasutades puhverdatud PWM väljundid

Need väljundid saab hakkama rohkem voolu ning seda võib kasutada vahetult kontrolliva väline Led (vaata videot siit ).Need on kaardistatud tarkvara PWM 7-10 ja on kättesaadavad "LED" header tagaküljel, mis on 6 pin JST-SH päises.Nad kasutavad N-Kanaliga FET nii et kui PWM pulss on kõrge FET on ja tõmmates väljund poole maapinnast.

Vaadates juhatuse nagu eespool näidatud, on sõrmed on (vasakult paremale)

Maa

Võimsus

PWM7

PWM8

PWM9

PWM10

Võimsus pin-kood ühendatud võimu servo päised, nii et saate kasutada seda võimu pin sõita oma Ledid, kui nad on 5V tolerantne ja BEC saab hakkama praegu.

Kui soovite kasutada väljundid otse control servo või ESC te kas on vaja eemaldada väljund FETs ja joota juhtmed mööda hiilida neist (fotod tulla) või kasutada välist pardal, mis inverts neid uuesti (disain tulla OSHPark).

Ühendus Pildid:


  • Brändi Nimi: DTRC
  • Kasutamine: Sõidukid & Puldiga Mänguasjad
  • Materjal: Metallist
  • RC Osad ja Accs: R-Süsteemid
  • Sõiduki Tüüp: Helikopterid
  • Mudeli Number: HM-Sparky2.0


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted