Hiina mõõk käsitsi valmistatud vasest toruliitmikud Hiina mõõgad kevadel terasest antiik kogumine käsitsi lihvimine Han Dünastia


Märksõnad: katana mõõk, metallist mõõk, mõõk zoro, hanfu, 1095 terase katana, jian mõõga, pu relv, hiina mõõk, hiina mõõk, mõõk teras.

€139.27
  • On laos
  • t47237


Minu Hiina nimi on nimega wu.minu inglise nimi on Andy.Te võite helistada mulle Andy.Minu pere on teinud mõõk alates 19. sajandi keskel on pikendatud kuni ma siin nüüd.Mul on üsna maine meie kohalik.paljud inimesed teavad, et meil siin.On mitusada aastat ajalugu protsess, kuid minu inglise keel ei ole hea.Ma ei taha, et see oleks shopping probleeme meie vahel.Ma teen seda.Soovin teile head uudised.Palun otsige mind.Mr Wu pidage Meeles, kui teil on mis tahes küsimusi, võtke meiega ühendust.Kaup on kasu Seal on rohkem kui 2600 aastat tagasi Hiina mõõk mõõk, Longquan, üks kümnest vana mõõk Hiina [1].Nüüd üldine viitab Zhejiang Longquan ala, vastavalt traditsioonilise casting protsessi Han mõõk.Legend on tehtud Ou Yezi.Ou Yezi enamus mõõk, Keats peitlid hill, vabastatakse mägi oja, viia kõrval ahju mõõgad seitse tähte Suure Vankri ümar bassein on, nimi on seitse.Pärast mõõk arvesse, vaatega tera, meeldib ronida mägi ja vaatab alla kuristikku ja sügav misty tundub, et on lohe plaat asub nimi "dragon kuristikku".See mõõk nimega Yue "seitse ryongyon", edaspidi Dragon Yuanjian.Tang Dünastia keiser tõttu vältida Li Yuanhui, "ja" muuda sõna "kevad" sõna, "ütles seitse Longquan", viidatakse kui Longquan mõõk [1].Umbes mõõk, mis on loodud viimase nädala Chuzhi Yin, kolm tuhat aastat tagasi.Alguses mõõgad on väga lühike.Lääne-Zhou Dünastia, kui sõdivate armeede, peamiselt vankris, palju vööri ja arrow shooting, lähedal spears on ühendatud nii lühikese mõõga, mis oli peamiselt kasutatakse enesekaitseks.Hilisel kevadel ja Sügisel perioodil, Wu Yue ja kaks riiki on tõusnud, hegemoonia lõuna.Need kaks riiki on ajatatud jõed, jungle kõikjal piirkonna jõed ja järved, raske vankris, jalavägi ja Merevägi järk-järgult sai Wuyue jõud peamist filiaalid, mõõk arvesse jõud tavarelvade.Nii et vahel Wu ja Yue on pööranud erilist tähelepanu mõõk tootmine, mõõk tehnoloogia on palju rohkem kui Kesk-Plains Riikide saama Hiina iidse mõõga Xiang." Tera: vedruteras teras Saya: Kork mantel Tang: Full tang Tingimus: Brand new Kogupikkus: 109cm/42.9133858(in) Käepideme Pikkus: 23cm/9.0551181(in) Tera pikkus: 82cm/32.2834646(in) Saya Pikkus: 85cm/33.4645669(in) Laius: 3.2 cm/1.2598425(in) Paksus: 0.65 cm/0.2559055(in) Muud lisadetailid: Vask Mõõk Kaal (koos Saya): 1.125 kg/2.5(lb) Puidu kaal; 0.3 kg/0.661386(lb) Ma olen ümberehitatud trossi selle toote kohta!Ta on rohkem head, rohkem kulumist-vastupidavad, mul teeb ka soodsam hind.Ma arvan, et teile meeldib see.Tulemuslikkust; paindlik 30 kraadi deformatsioon, hea elastsus võib hoida isik, kõvadus 50-53HRC, lõikamine A4 paber, särav pind, käsitsi lihvimine, hand hammered ja vask koormatud Toote pildid ma arvan, et palju fotosid, ei ole reaalne, et mulle meeldib pildistada, pilte, kuigi see ei tundu hea, kuid ta annab kõige tegelikke tundeid.

Ah ha, ei tunne väga väsinud.Tänan teid väga näha siin

Umbes hooldus

Et salvestada logistika kulud buyersThis on saamist kauba eest

Meie kauplused ja tehased

Meil on palju tunnistusi,oleme saanud palju auhindu,meil on kõige reaalsed vahendid


  • Piirkondliku Funktsioon: Hiina
  • Teema: Sport
  • Materjal: Metallist
  • Stiil: Antiik-Imitatsioon


Angarsk 1982
2021-05-07
5/5
Beautiful Chinese Sword. Beautiful Han Jian. I'm so happy to open the box. A little excited when I pull it out from sheath. When I hold it and wave it, I don't feel it is too heavy, at least for me. As described in product description, it should weigh 900-1000g. I buy it for home decoration purpose not for chopping, so this weight is good for me. And this is the reason why I select an eight-edges Jian instead of a four-edges Jian. In the product description, it is mentioned the sheath is cork sheath. However, I feel it is "hard" sheath. Maybe it is "cork" compare with other "very hard" wooden sheath? Just guess that "cork" may be the internal wood material in order not to damage the blade. not sure. The delivery is fast. It took 2 weeks, by UPS. I'm so happy to have such a Han Jian. I'd like to recommend it to my friends.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted