Lumary 12W RGBWW Smart Süvistatavad LED Lakke Lamp Valgusti WiFi Lae Paneeli Valgus Kauge Hääle Kontrolli Alexa Google


Märksõnad: kuusnurk lamp, led plafon, kohandada wifi, vannituba led ribad, led lamp, led paneel, elektroonikat leht, LED, plafonera led ülemmäära, paneel.

€71.47
  • On laos
  • t46509


【Hääljuhtimine 】① kooskõlas Alexa ja Google ' i Assistent.Lumary süvistatavad valgustid saab tasuta oma käed, et kontrollida valgust.Kasutamine lihtne vestlus starterid lülitada oma tuled sisse ja välja lülitada, määrata värvi, sätendama. ② Mingit jaoturit vaja. Märkus: nõrga Wi-Fi signaali viib hilinenud vastuse, mis võivad tekkida viivitus 5~20s. 【APP Kontrolli】: ① ÜHILDUVAD AINULT 2.4 GHz, Wi-Fi.② Võtta täieliku kontrolli oma valgustus nutitelefoniga "Lumary" APP. ③ 8 stseenid on eelseadistatud valida ja redigeerida, saate DIY stseene, mida soovite. 16 Miljonit värvi heleduse ja 3 valguse režiimid on vabadus valida, nagu näiteks Vilkuvad, Hingamine, Staatiline, vilkumise kiirust saab seada ka. 【Värvikas Õhkkond:】: Lumary smart süvistatavad valgus,millel on rohkem kui 16 miljonit värvi, vastab teie vajadustele iga hetk.Värviline valgustus võib hämmästyttämästä oma lapsed ja sõbrad. 【Muusika & Mic Snyc】: ①Lights värv muutub muusika võidab või oma mikrofoni või käed claps, mängude helisid. ②This funktsioon töötab vaid APPI, EI ole Sisseehitatud Mikrofoni või Valjuhääldi. ③Create Romantika, Lõõgastuda, Dünaamiline, Pool Õhkkond koos Muusika ja Mic funktsioon. 【KÕRGE KVALITEEDI】: ①CRI(color rendering index)>90, meie LED süvistatavad valgustid pakkuda teile ilusamaks maailmas.Värelus vaba, vaikne, sujuv dimm, kohe alustada. ②Suitable erinevate stsenaariumide, nagu veranda, uksed, köögid, koridorid, kapid, kelder, jne. ③This 100-130V madalat profiili valgus väljundid 1100lm, mis võrdub 80W hõõglamp veel ainult tarbivad 13 vatti.Kasutavad 90% vähem energiat kui 80 Watt Hõõguvatele Sibulad. 【Ajastus Funktsioon:】:①Wake üles ja pane teid magama.Sisse /välja kell taimer koos lemmik värv; Saame kasutada taimeri funktsioone ärkamist, ning milles on rohkem ümbritseva meeleolu enne magamaminekut.②Schedule valgust, enne kui jõuate.Hommikul ärgates koos järk-järgult suurendades valgus.Kui te magama, arvestades järk-järgult muutub tumedaks. 【Erinevate Stseenide:】:①Use oma kujutlusvõimet, et luua ja salvestada oma kordumatu stseeni, salvestada oma lemmik valgustuse seaded ja meenutada neile vajutage nuppu, kui soovite. 【Rühma Seade:】①Lumary smart tuled võimaldab teil kontrollida ühe tuled samuti rühma tuled.Saate seada erinevad rühmad oma köök, elutuba, magamistuba ja nii edasi.Te saate ka kontrollida tuled eraldi. 【Kaugjuhtimispult:】①You saab kontrollida tuled kõikjal ja igal ajal oma tahvelarvutisse või nutitelefoni abil Lumary Avaldaja.②Lights app saaks jagada oma pere, igaühe kodus saab sisse -, välja-ja reguleerige heledust ja värve.

KKK

Loe toote kasutusjuhendit või juhiseid võrguühenduse lehele ja rangelt järgida juhiseid. 1.Kuidas alla laadida APP Lumary iOS kasutajad saavad downloade APP Store.Kui see on iPad, saate valida ainult installida mobiiltelefoni app.Android alla laadida otse Google Play. 2.Mida ma peaksin tegema, kui mu seade ei sisestage võrgu konfiguratsiooni riik?Kui seade ikka ei sisestage võrgu ühendus riik, kontrollige, kas seade on sisse lülitatud ja sisse lülitatud ning kas indikaator on pidev kohta. 3.Kui te ei saa Interneti-ühendust luua, palun pöörama tähelepanu sellele, et meie seadmed toetada vaid siis, 2.4 G traadita võrgu.Kui probleem ei lahene, võtke Ühendust oma toote müügijärgne teenindus personal.Tänan teid teie mõistmist ja toetust.

Kui teil on mingeid probleeme toote, tarne -, teenindus -, võtke julgelt meiega ühendust, me vastust esimest korda ja proovige oma parima, et aidata teil lahendada seda.Palun ärge jätke negatiivset tagasisidet või avatud vaidlus ilma teatis

Pärast seda, kui olete tellimuse, siis me laev see 48 tunni jooksul nii kiiresti kui võimalik.See on vaja aega, et tarnimine ja ajakohastab,palun oodake paar päeva,saate kontrollida logistika jälgimine teabega, et üksikasjade lehel.

Palun avage pakk ja märkige üksused, enne allkirja jaoks, pakett, avatud paki post ametniku juuresolekul, Kui saadetis on kahjustatud, või tühjad (varastatud), siis palun küsi postkontor esitada ametlik dokument, eriti väite taotlus paberkandjal.pildistamine / lahti video ja võtke meiega ühendust esiteks, me reageerimise aeg.

Kui olete rahul tootega, siis palun lahkesti meile 5-tärni tagasisidet, Kui teil on muid küsimusi, siis palun langes vabalt võtke ühendust meie meeskond aidata.Teie julgustust on meie motivatsioon.


  • Valgusallikas: LED-Lambid
  • Pinge: 220V
  • Toite Allikas: AC
  • Sertifitseerimine: CE, FCC, ROHS
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Korpuse Materjal: ABS
  • Värvi temperatuur: 2700-6500K RGB
  • Brändi Nimi: Lumary
  • Funktsioon 3: hääljuhtimine
  • Kasutamine: Tööstus
  • Valgusvoo: 960lm
  • Toote Tüüp: Paneeli Tuled
  • Funktsioon 2: Remote control APP
  • On Hämardatav: Jah
  • Funktsioon 1: Sünkrooni muusikat
  • Garantii: 12 kuud
  • Mudeli Number: 12W WiFi LED Allvalgusti
  • Omadused: wifi smart


Yura Baranov 62
2021-04-23
1/5
Poor quality! Poor service! Over pricing!!!

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted