Alalisvool 3,6 V-30V Stereo Smart Auto Bluetooth 4.0 EDR Audio Vastuvõtja Moodul 3.5 MM Kõrvaklappide Pesa Sisend ja Väljund 12V 24V Arduino jaoks


Märksõnad: bluetooth moodul 50 12v, arduino robot, bluetooth headphon sport, 3, 5 mm 4 pin pistik, CSR8635, arduino komplekt robot, kitarri sisend, play audio arduino, 4wd arduino, kohandada bluetooth.

€4.31 €5.90
  • On laos
  • t45974


Alalisvool 3,6 V-30V Stereo Smart Auto Bluetooth 4.0 EDR Audio Vastuvõtja Moodul 3.5 MM Kõrvaklappide Pesa Sisend ja Väljund 12V 24V Arduino jaoks

Toote tutvustus:

Stereo smart Bluetooth vastuvõtja juhatuse liige/vastuvõtja (võimendi/car audio kõlar parandatud koos Bluetooth-vastuvõtja pardal), toote disaini osad kujundus on kena, mõistlik ja ilus, smart stereo Bluetooth vastuvõtja.Bluetooth-core kasutab Vimicro on kõrge kvaliteediga Lisheng Bluetooth kiip, sisseehitatud täiustatud signaali edastamise circuit, Bluetooth saanud kaugus on stabiilne ja pidev toon, sisseehitatud AEC echo tühistamise ja ANC müra tühistamise circuit, käed-vaba helistamine on ultra-vaikne, ilma kaja ja müra, ja välise sisendi signaalid on arukalt ümber.

Omadused:

Lai-pinge toide smart stereo Bluetooth vastuvõtja juhatuse liige/vastuvõtja, vaikimisi maht on maksimaalne väljund pärast võimu kohta/DIY sõltumatu nuppude töötamis - /käed-vabad kõne/Bluetooth automaatne ühendus/intelligentne automaatne konverteerimine AUX-sisend signaali/madal müratase/madal heli, kui algab POPO/Bluetooth Saada ultra-stabiilne ja pidev müra/trükkplaadi disain on ultra-väike ja ilus ja peen/reserveeritud välise antenni liides, lai-pinge toide terminal plug-in line ühendada toite ja signaali väljund sisend, muudetud võimendi, auto audio on mugav ja praktiline.

Tehnilised Parameetrid:

Bluetooth specification: Bluetooth V4.O+EDR;

Ülekande võimsus: CLASS2;

Toetab Bluetooth protokolli: HFP (V1).5 2DP(1.1), AVCRP1.3;

Käed-vabad leping: (1.6);

Edastamise kaugus: umbes 15M (avatud koht);

Toiteallika pinge: 3.6 V 30V;

Frequency response: >80Hz-22KHz;

Signaali-müra suhe: >80dB;

Väljundvõimsus: >600m(-4 dBM)x2CH

Stereo separation: >50dB

Kanal bilanss: alla 2dB

Juhend &Tarkvara kirjeldus:

Vaikimisi bluetooth-funktsiooni, kui toide sisse, bluetooth sidumine (sinine tuli vilgub), ei ole bluetooth muusika signaali arukalt ja automaatselt minna AUX-sisend muusika, punane tuli põleb.Bluetooth-muusika on mänginud esimese ja Bluetoothi signaali automaatselt võta mängida Bluetooth muusika niipea, kui Bluetooth-signaali välja tuleb.Ei ole vaja, helista või välja lülitada välise sisendi muusikat, ilma et see mõjutaks heli kvaliteet Bluetooth muusika.

1. Ühendage seadmega signaali väljund sisend, võimendi, ja ühendage toide (3,6 v, et 30V).Märkus: Seal on kaks elektrijaama pistikupesad (valida üks, ärge ühendage kaks toiteallikad), üks grupp on ühendatud 3.6-5V; teine komplekt on ühendatud 7-30v, palun valige sobiv ühendus.

2. Toide sisse ja lülita sisse: sarve väljastab buzz-buum helisignaal ja sinine märgutuli vilgub kiiresti.

3. Bluetooth-ühendus: Peale seda, kui toide on sisse lülitatud, Bluetooth automaatselt siseneda, otsing (sinine tuli vilgub) ja sisestage ootab riigi sidumine.Sel ajal, seada oma mobiiltelefoni Bluetooth on riik, lülitage mobiiltelefon Bluetooth-funktsioon on otsida ja leida kohaliku seadme LANNI Klõpsake, sidumine kiire ilmub Bluetooth-seadmega, klõpsake sidumine, piiksu heli, sinine märgutuli vilgub aeglaselt, ja Bluetooth-ühendus on edukas.Saate kasutada ka Bluetooth-võimendi mängida muusikat telefoni ja kõnesid vastu võtta.See masin on callback funktsioon, Pärast edukalt ühendamine Bluetooth-seadme sisselülitamine Bluetooth uuesti automaatselt ühenduse.

4. Smart AUK väline audio taasesitus, ühendada AUX audio kaabel arvuti või teine mängija väljund, Bluetooth ei ole ühendatud või on ühendatud ilma mängima või peatamine muusika automaatselt AUX-sisend signaali, punane tuli põleb.

5. Power off riik: nii sinine valgus ja punane tuli ei põle.

Sisestage kasutusjuhend (sidumine Bluetooth-ühendus on edukalt sünkroniseeritud telefon, võtmed, telefoni ja võtmed võib olla ka opereeritud)

JÄRGMINE võti: Lühike vajutage, et valida järgmine lugu mängitakse

EELMINE võti: Lühike vajutage, et valida eelmine lugu mängitakse

Play/Pause/Vastus: Kui mängib, lühike peatamiseks vajutage seda nuppu; kui paus vajutage lühidalt mängida, vajutage pikalt, et kordusvalimine kõne; kui Bluetooth-ühendus on edukas, kui sissetulev kõne, lühikese vajutage kõnele vastamiseks vajutage pikalt, et kõnest Telefon, lühike vajutage üles riputama kõne ajal.

Komplekti Kuulub:

Üks saab moodul

Üks nupp-ja piirivalveameti (kolm nuppu), üks mikrofon line (joon pikkus 13CM)

2 toitekaabliga


  • Tingimus: Uus
  • Pakett: TQFP
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Töötemperatuur: HFP V1.5 2DP(1.1), AVCRP1.3;
  • Hajumise Power: >80Hz-22KHz;
  • Mudeli Number: Auto Bluetooth 4.0 Audio Vastuvõtja Moodul
  • Taotlus: Arvuti
  • Brändi Nimi: diymore
  • Tüüp: Pinge Regulaator
  • Pinge: 3.6 V 30V;


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted