Mäng Õõnes Rüütel Sõrmed Metallist Sõle Pin-Peace Märk Teenetemärgi Kohta Seljakott Riided Dekoratiivsed Kott Prossid Ehted


Märksõnad: revääri pin-koodi, naljakas päkapikk, tegevus murdarv, decor gamer, p sõrmed, plakat seina, h prossid, metallist cartoon sõrmed, habe mask, kirbi.

€0.60
  • On laos
  • t44401


Makseviisi

Me nõustuda ainult Tingdeposiidileping -, Krediitkaardi -, Lääne-Liidu.

Nii Palun tasuda 7 päeva jooksul pärast tellimuse esitamist.

Kohaletoimetamine Tingimused

Standard Teenus on Hiina postitus lennupostiga või Hong Kong postitus lennupostiga.

Kiirendatud Teenus on Hiina post EMS.

Me laev esmaspäevast alates laupäeval, välja arvatud riigipühad.Nii Palun saatke meile e-kiri ENNE oma makse, kui soovite muuta postiaadress.

Standard Teenus võtab aega umbes 18 kuni 25 tööpäeva.Pidage meeles, et see Teenus EI ole jälgitavad.

Kiirendatud Teenus võtab aega umbes 10-15 tööpäeva.See on jälgitavad teie riigis post office ' i veebisaidi Või Hiina EMS kodulehel.

Tarneaeg Pühade ajal (Jõulud, Hiina Uus Aasta jne) võib olla tavapärasest kauem aega.Nii Palun lisada veel 5 kuni 10 päeva viivitust.

Tulu Mõiste

Kui te olete saanud defektse toote, klient on kuni 7 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast kuni taotluse toetuse või vahetada uus.

Kui te olete saanud vale toote, Esemed tuleb tagastada selle originaal ja kasutamata seisukord & tuleb ka originaal kast ja selle pakkimine.

Me ei luba toetusi või vahetust, kuna meelemuutus.Ei lugenud kõiki kirjeldus, kui juhend enne saate teha pakkumise.Kuigi iga samm on siis tundub, et tagada, et Me laeva välja õige punkt, seal on kord, kui teil saada punkte, mis on ettevõtte kirjeldus.Selles olukorras, Me palume teil meiega ühendust võtta kohe, et Me võib-olukorda parandada.Teie rahulolu on meile tähtis ja Me hindame Oma äri.

Kui Firmast

Pärast 4 aasta edukas lask eBay, me otsustasime, et alustada meie nirvana.Meil on praegu spetsialiseerunud Naiste \'s ja Kids\' Mood.Me hindame iga kliendi kui ka hulgimüüja.Meie ladu asub Yiwu, suurim väikeste kaupade turul Hiinas.Pakume oma klientidele seljakotid kokkuhoid võrreldes hindu pakutud traditsioonilise jaemüüjad sarnaseid või identseid tooteid.Me dojo.pakkuda emakeelena kõnelevate klienditeenindus inglise, prantsuse ja Hiina keeles.

Ärge kartke meiega ühendust võtta igal ajal enne ja pärast ostu.Me oleme pühendunud 100% klientide rahulolu.Me tagasi meie kohustus suurepärase teenus, 100% täieliku raha tagasi ja kliendi rahulolu garantii.

Pakkumine Julgelt!


  • Sugu: Unisex
  • Stiil: TRENDIKAS
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Metallide Tüüp: Tsingi Sulam
  • Prossid Tüüp: Prossid
  • Kuju\muster: Joonis
  • Toote Tüüp: Prossid
  • Materjal: Metallist
  • Mudeli Number: BRH3883
  • Trahvi või Mood: Mood


Anastasiya Zhavoronkova
2021-01-29
5/5
Brooches are very cute, neat, but the goods went more than 2 months
Niitossh
2021-05-25
5/5
The child really liked the badges!
Swwettubam
2021-05-25
5/5
Excellent!

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted