Flipo Fidget Klapp Desktop Dekompressiooni Artefakt Sõrme Dekompressiooni Gyro Mänguasi Desktop Klapp Tantsu Kineetiline Energia, Igas Vanuses


Märksõnad: rulliku soon, abstraktne inimeste skulptuur, kineetiline kevad, pall vurr, 3d skulptuur tapeet, swinging kinni kineetiline, swinging pulgad pendul, flipo klapp laua mänguasi, fidget mänguasi, flip mänguasi.

€2.15 €3.03
  • On laos
  • t43723


Flipo Klapp Desktop Dekompressiooni Artefakt Sõrme Dekompressiooni Gyro Mänguasi Desktop Klapp Tantsu Kineetiline Energia, mis Sobib igas vanuses

Kirjeldus: Materjal: ABS/Alumiinium Suurus: Quadrilateral: 4 * 4CM Kuusnurkne: 4.5 * 4,5 CM Pakend sisaldab: 1 *töölaud mänguasi, Kuidas mängida 1. Stop tegevuste vahel-see on tehnika, mis nõuab täiuslik ajastus ja reaktsiooni.Saate hoidke seda all, vertikaalselt sõrmedega või palm. 2. Viskan õhku-see meetod nõuab kiiret liikumist, sest teil on vaja kuulu Flipo, et see ära visata. 3. Tagurpidi (flip-haara see parim aeg ja kallutage seda vastupidises suunas.Kõige tähtsam siin on õige vastassuunalise.Luua mäng Käivitada mitu Flipos samal ajal, ja vaata, kes ei saa seda kiirem!Võite klapp selle üle pikk vahemaa, kasutades veidi kaldpinna.Lihtsalt tõsta üks pool lauda või mis tahes muule tasasele pinnale ja lase Flipo roll kogu tee alla.

Enne saadetise: 1. Kui te tellida,palun kinnitage, aadress,postiindeks, telefoni number,Sest me ei saa midagi muuta pärast kauba laeva välja. 2. Saate valida, logistika teenus, mida vajate, kui te tellida.(Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus ei saa jälgida,kuid teised ei saa.) 3. Hinnanguline Tarneaeg on lihtsalt viide, kuid mitte lubadus.Umbes kohaletoimetamine: 1. Venemaa sõbrad pööravad tähelepanu: palun täitke saaja 's täielik nimi, kui paned, et kuna poliitika venemaa postkontor, muidu sa ilmselt ei saa paki edukalt. 2. Palun pakkuda meile oma üksikasjalikud aadress, telefoni number ja postiindeks, ja veenduge, et need on õiged.Me ei vastuta ebaõnnestunud tarne põhjustatud, et klient ei anna õiget saaja andmed, kui koht selleks. 3. Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud. 4. Kui mõningaid probleeme põhjustada viivitusi,(eriti puhkus ja suur allahindlus,see on alati viivitusega paar päeva)siis Palun võtke meiega ühendust laiendada kohaletoimetamise tähtaeg teie jaoks, mitte avatud vaidlus.Kinnitab, et: 1.Selleks on kinnitanud süsteemi pärast 60 päeva jooksul,kui me laiendada kohaletoimetamise tähtaeg teie jaoks.Teie tagasiside on meile väga oluline: 1. Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenust. 2. Palun võtke meiega ühendust, enne kui sa lahkud neutraalne või negatiivne tagasiside.Teeme oma parima, et pakkuda teile parimat klienditeenindust.Taotleda toetust: 1.Pärast tellimuse kinnitamist on,Kui on mingeid probleeme, toote,palun avage vaidluse 15 päeva jooksul.Kui on rohkem kui 15 päeva,siis ei saa seda avada, et taotleda toetust,et kontrollida mänguasjad niipea kui võimalik pärast, et pakk saabus.

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null

null


  • Sertifitseerimine: Hiina sertifitseeritud (3C)
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Vanus: Täiskasvanutele, 2-4 Aastat, 5-7 Aastat, 8~13 Aastat, 14 Aastat & Up
  • Brändi Nimi: Haifeng


C Bohdan
2021-04-13
5/5
The product is good. It came very fast. Quality as in the photo. My daughter loved it. I recommend to the seller and will buy back soon.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted