Uus Beaded kell Plaastrid Õmble Applique Punane Kirss, Porgand Riie Kleebis Plaastrid Riided Helmed Parch


Märksõnad: kaamera kirjatarvete, kangas plaaster, kass plaaster, tikandid silt, riie kleebis, metallica plaaster, plaaster takjakinnitusega, puu-plaaster, lille plaaster, raua kleebis.

€5.42 €6.16
  • On laos
  • t40838


Nimi:

applique tikandid lill, plaastrid,õmble-on paik, litrid Plaaster,Rhinstone plaaster,rant plaaster,parches ropa parche,патчи цветы,plaastrid riided,Trimmib Pulmad Kleit ja Tarvikud,parches bordados para la ropa,beaded applique,нашивка на одежду,нашивка из бисера,Triip

kirjeldus:

Kasutada erinevaid kaunistusi võib tuua erinevaid tundeid, nagu teenetemärgi kohta, mantlid, juuksenõelad, lipsud, kardinad, mütsid, sokid, pulmad kleidid, jne.Ainulaadne stiil toob rohkem moes mõju.

toote info:

Stiil: Õmble-Kohta

Suurus: näita pilte

(Sest see on käsitsi õmmeldud, suurus võivad erineda umbes 0,3 ~ 0,5 cm)

Värv: nagu näha

(Märkus: kuna erinevus valguse ja arvuti ekraani, seal on peaaegu mingit vahet, värv)

Suuruse Muutmine: 1 Toll=2.54 cm , 1 cm=, milleks on 0,39 Tolli.

Pakend: 1 X 2 töö või 5 tk

Rohkem plaastrid, saate vaadata meie poes

transport:

1. Pärast makse, teie tellimuse tarnimise korraldatakse jooksul 2-4 päeva. 2. Tarneaeg on 15-60 päeva, olenevalt piirkonnast.Kui tellimuse, saate valida ideaalne laevandus meetod (cost-ja tarneaeg on kuvatud sellest tulenevalt) 3. Kui teil on vaja kaup kiiresti, siis palun valida DHL, EMS (Express Mail Service) ja muid transpordi meetodeid. 4. Kui tellimuse summa ületab USD300.00, anname tasuta ja kiire kohaletoimetamine kaudu EMS (Express Mail Service) 5. Palun pange tähele, et kohaletoimetamine ei sisalda impordi maksud ja lõivud.Tagasiside: 1. Kui olete rahul need objektid ja meie teenuste kohta, palun võta hetk, et anda meile 5-tärni kiitust, me teenib sind kogu südamest.Täname 2. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivne või neutraalne tagasiside.Teeme oma parima, et rahuldada oma vajadusi.Toetuse poliitika: 1. Siin on taga null riski ostu kogemus. 2. Kui saate kauba kvaliteedi probleemid, saad täieliku toetuse. 3. Kui mis tahes värvi või stiili teie toode ei ole rahuldav, palun vahetage see.Siiski punkti tuleb tagasi selle algne seisukorras ja tagastamise postikulud tasub ostja.kontakt: Kui teil on küsimusi või probleeme, palun jätke meile sõnum Transfield.ee või kirjuta meile.Vastame teile võimalikult kiiresti ja tänan teid toetuse eest.Aitäh!


  • suurus: image display
  • Funktsioon: 3D, KÄSITÖÖ, Öko-Sõbralik
  • Mudeli Number: CZ126
  • Stiil: Õmble-Kohta
  • Toote Tüüp: Plaastrid
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Technics: Beaded
  • Kasutamine: Kotid, RIIDED, Kingad, Püksid, Mütsid, Peakatet, jne.


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted