9-Osaline Kohv Tee Kott Säilitamine Retro Stiilis Bambusest Tee Kast Kaanega Omanik Suhkru Korraldaja Köögi Kapid ok


Märksõnad: bambusest raamaturiiul, bambusest square ladustamise kasti, suur puidust raam, tina tee kast, raamat kasti hoidmine, sahtel plastikust, bambusest karp ladustamine, ika ladustamine, konteiner tee, šabloon ladustamise kasti.

€5.88 €8.40
  • On laos
  • t4011


Omadused:

1. Peen tee ladustamise kasti omadused moodne retro stiilis; tulevad koos läbipaistva katuseakna seadistust ja 9 laekaga disain; tee kasti saab kasutada, et tähistada tee traditsioon.

2. Tee kast on valmistatud naturaalsest puidust, ja see on kaasas suur kõvadus ja kõrge simulatsioon.Pärast plaadid on lõhikuga, nad on servjätkatud, ja nad on sujuvalt integreeritud.

3. Lihtne ja ilus kast on koos tugev ja tihke struktuur vastupidavus.Kaitstud kohvi tolmu ja kuvatakse see ilusti.

4. Kasti mahub tee, kuivatatud lilled ja muud esemed, mida kasutatakse, et korraldada tee-kotid, suhkru-kotid, magusained jne., ja saab kasutada ka kodu sisustus.

5. See sobib väga hästi tõsi, tee lovers, kes meeldib juua mitut liiki tee.Hea kingitus iga kord, ja kompliment igale tea set.Korraldada igasuguseid esemeid, sealhulgas eeterlikud õlid, käsitöö -, kooli-ja kontoritarbed, ehete ja muude väikeste esemete; ilus ja elegantne puidust sahtli box.

Kirjeldus:

Materjal: puit

Suurus: umbes 23*23*9cm/9.06*9.06*3.54 tolline

Pakkeleht:

1*Tee Kast


  • Materjal: Puit
  • Tüüp: Kirjaalused & Konteinerid
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Danaellina
2021-07-12
1/5
Недокрашен , все винты недокручены , крышка почти отвалилась , сама коробка поцарапана , на крышке не стекло , а пластик . За такие же деньги , я в подарок покупала очень качественные шкатулки для чая . Себе решила взять немного другого дизайна . Разочарование .

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted