RUSH SOOLO TANK 5.8 G 48CH/37CH(USA) Video Saatja Raceband PIT/25-1.6 W Lülitatav VTX CNC shell RC FPV Racing Freestyle Longra


Märksõnad: automaatne kontroll ventiil, futaba t14sg, audio ja video saatja, lennuk, rc, jjrc x17, henglong rc tank, fpv rc tank, väike tank mini, laagris pliit, undamine vtx.

€39.95 €79.89
  • On laos
  • t38883


30 KIIRUSTADA SOOLO TANK 5.8 G 48CH/37CH(USA) Video Saatja Raceband PIT/25-1.6 W Lülitatav VTX CNC shell RC FPV Racing Freestyle Longra

.

Omadused:

1. 1.6 W super power

2. Unikaalne soojuse hajumise struktuur

3. Kompaktne struktuur disain

4. Kaks värvi CNC kest

5. Nupu märgutuli põleb on kombineeritud ühte

6. Sisseehitatud mikrofon

SOLO põhilised parameetrid:

VÕIMSUS:PIT-25 mw-400mW-800mW-1W-1.6 W

KANAL:48CH

SISENDPINGE:DC 7-36V (6S LIPO)

VÄLJUND VOLTGE: DC 5V (Max 600mA)

VIDEO FORMAAT CVBS PAL/NTSC

AUDIO:6.5 M MONO AGC MIC

MÕÕTMED:H 37mm*W 24mm* D 6.7 mm

KAAL:12g(ILMA kaablita)

VÄLINE KONTROLL:SMARTAUDIO V2.1

(TBS volitatud äri)

*MAX Võimsus võib pakkuda 1W(30dbm) või rohkem võimu sõltuvalt keskkonna võime hajutada soojust.

Pakkeleht:

Solo Pildi Edastamine

toitekaabel

MMCX, et SMA adapter kaabel

antenn

RUSH kleebis

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse. 3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

1. Palun veenduge, et teil on täitnud kõik üksikasjalikku teavet , nt kontaktisik,aadress,postiindeks ja telefoninumber täites oma ostja teavet. 2. Saadame kauba 3 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud.Kui makse ei ole kättesaadav, tellimuse suletakse automaatselt. 3.Ostja on vastutav ükskõik kindlustus ,probleeme ja kahju, mis on põhjustatud shipping service ,nagu õnnetused, hilinemise või muude probleemide puhul.Lisaks peaks ostjale vastuta maksu-ja/või kohustus tasuda nende riigi poolt. 4. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 5. Kui ei saanud oma saadetise 45 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja vastust sa nii kiiresti kui võimalik, et saada oma rahulolu!

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates osad saanud.Kui objekt on teie valduses on rohkem kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja tagastamine või asendamine ei võeta.Ja klient peaks olema vastutav kõigi tasude tagastamise ja reshipping. 2. Kõik objektid peavad olema esialgse tingimused, sealhulgas kasti ja tarvikud.Meeste tehtud vead ei ole tagatud, nagu katki, kriimustatud ja nii edasi, laevandus tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

1.Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed. 2.Kuna teie tagasiside on eriti oluline, et meie ettevõtte arengut, me siiralt tänulik oma positiivset tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste. 1 minut, et sa äärmiselt oluline tähendus meile. 3.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada mis tahes probleemid.Täname oma arusaamist!Tere tulemast meie poe---SKY RC Hobi.Me oleme aus müüja Transfield.ee.Kõik meie esemed on pärit Hiinast on kõrge kvaliteediga.Kui teil on mingeid probleeme, meil on väga hea meel, et sa võid meiega ühendust võtta.Me püüame oma parima, et sind aidata.Loodan, et luua pikaajaline koostöö teiega.


  • Materjal: Metallist
  • Kaugjuhtimispult Lisaseadmed/Seadmed: Vastuvõtjad
  • Sõiduki Tüüp: Airplanes
  • Tehnilised parameetrid: Väärtus 2
  • Nelivedu Omadused: Kogumispunkt
  • Vahend Tarvikud: Lõikamine
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: RUSH SOOLO TANK
  • RC Osad ja Accs: Saatjad
  • suurus: 37mm*W 24mm* D 6.7mm
  • Upgrade Osad/Tarvikud: Adapter
  • Teljevahe: Alumine Plaat
  • Brändi Nimi: Soulload
  • Kogus: 1


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted