5TK Professionaalne Lame Pintsel, Pliiats Nail Art Tool Akrüül UV Gel Disain Seab Naised Küüne Pintsli Tööriist Dropshipping


Märksõnad: geel polygel, komplekt polygel, akrüüli vedelik, gelish, selge, polygel, koristaja, uv geel, nail decor, acrygel komplekt, polygel.

€1.04 €1.47
  • On laos
  • t3778


Kui sa ei ole rahul toote,võtke meiega ühendust,palun ärge jätke meile halba tagasisidet esimene,

me anname teile rahul lahendus.Täname koostöö.

Omadused: täiesti Uus ja Kvaliteetne Küünelakk Pintsliga värvides sulepea professionaalne töötlemine ei jää maha ja kaduma, kui leotamine vees .Sobib professionaalne ja kodus kasutamiseks.Lihtne käsitseda ja kasutada.Sealhulgas 5 erineva suurusega pintslid erinevat funktsiooni. Suurus: Nr 2, Nr 4, Nr 6, Nr 8, Nr 10) # 2, #4, #10 - UV Geel taotluse #4, #6, #8 - Akrüül taotlus Palun pintslid pärast kasutada.

Komplekti kuulub: 5 x Nail art Pintsel

Märkus:

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Täname oma arusaamist

Tarneaeg Märkus: Kui teie Kinnitust Aeg on tulemas, te ikka ei ole kauba vastuvõtmiseks, palun võtke meiega ühendust, me laiendada tarnekuupäeva ette.

Sest see on rahvusvahelised kauplemise, transport põhjustada ebamugavust, mis on väljaspool meie kontrolli,

Kui 60 päeva pärast, sa ikka ei saada kaupu, palun võtke meiega ühendust,Me lahendame selle probleemi.

Ei Vaidle palun: Palun ärge kohaldada vaidluse 60 päeva jooksul ,Täname mõistmise.

kui olete saanud euroopa parcle ,Kui teil on mingeid muresid, palun ärge kartke võtke meiega ühendust.Me soovime, et teha kõike, mida me saame teha, et aidata teil välja.

PALUN ÄRGE jätke meil 1, 2, või 3-tärni Üksikasjalikud Müüja Reitingud, sest need tähendavad "sa EI ole rahul", equaling negatiivset tagasisidet.kui te ei ole täidetud mis tahes arvesse, palun võtke meiega ühendust lahendus.

Kohta Tagasisidet

1.Kõik meie tooted on 100% Originaal ja uus .Kui olete rahul meie toodete ja teenuste , palun jäta meid 5-tärni tagasisidet. 2.Kui teil on mõni probleem saamiseks meie toodete või teenuste kohta , võtke julgelt meiega ühendust enne lahkumist negatiivne või netural tagasisidet , me ei lahenda probleemi ka .Umbes Maksete Kohta Saadetis 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress. 4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult. 5. TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud oma saadetise 50 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 7. Tänu varu seisund ja ajalisi erinevusi, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne.Ei ole jälgimine teabega, kui tellimuse summa on vähem kui USA$5 Pakk saadetakse välja 2 päeva jooksul pärast tellimuse kinnitust

Tellimuse Summa

Jälgimise kohaletoomise info

Jälgimise Saidil

Nr

Nr

>US$5

Jah

w ww.17track.net

Ülemaailmne.cainiao.c o m


  • Materjal: Akrüül
  • 200000204: 200002969
  • suurus: normal
  • Mudeli Number: 4928


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted