Tundsin saapad KOTOFEY lapsed laste valenki tundsin saapad ugg kingad talvel 967036-42 poiss


Märksõnad: ug karvkattega, boot talvel naine, boot talvel naised, boot karusnahk, austraalia boot, kinga naised, boot naised, boot, timberland, boot karusnaha naised.

€57.29
  • On laos
  • t35811


Tõeline vene tundsin saapad ilma tarbetute klambrid.Selline kingad on valmistatud 100% naturaalne lambavill.Kingad on valmistatud lamba "Hingata", on massaaži mõju, aitab parandada vereringet.Vooder-villase karusnahast valmistatud naturaalne lambavill täiesti hoiab soojust, eemaldab niiskuse jala, annab ekstra mugavust.Süsti meetod kinnitamine ainus tagab see maksimaalse tugevuse, paindlikkuse, mis on vajalik ja minimaalne kaal.Tald on anatoomilise kujuga jälg ja täpselt kordab kurve, kaare suu, mis võimaldab jalg on mugav kogu päeva.

Foto-mudel proovi.Värv võib olla erinev Brändi nimi: Гуслицкие Sugu: Poisid Värv: Hall Hooaeg: Talv Ülemine materjal: Vilt Materjal подклада: Karusnahk vill Tald materjal: Pu/kummi-Täielikkus: 5 päritoluriik: Venemaa Suuruse valik: 9 meeste Punkt Tootja: 967036-42

Kingad venemaa bränd tarnimine Venemaalt!

Tasuta kohaletoimetamine

Pakume kaudu vene Post, tariifi saab teada ajal tellimuse.

Näiteks Moskvas, Peterburis ja Nižni Novgorodis, oleme Kulleriga kohaletoimetamine.

Laevandus punkt

1. kõik meie kaup enne saatmist kontrollitakse hoolikalt.Me kogume ja hoolikalt paki oma, et võimalikult lühikese aja jooksul.Puhkuse ajal, väike viivitus on võimalik.

2. Palun õigesti täitke nimi, eesnimi ja isanimi saaja, samuti kohaletoimetamise aadressi.

3. iga kord on tracking number.Me saadame selle teile 2-4 päeva pärast välja saata.

Tasumine

1. makse on võimalik läbi nii online maksmise kaudu Visa, MasterCard ja maailma kaardid, ja kui saate kaardi või sularahas.

2. puhul ettemaksu, peate maksma, et 48 tunni jooksul pärast selle kinnitamist.

3. meil on ametlik pood, nii et sa kindlasti saada ka kontrollima, kuidas makse.

Tagasi kaup

Kui mingil põhjusel meie toode ei peaks teile sobima, või ei sobi suurus, oleme valmis võtma selle tagasi 7 päeva jooksul kättesaamisest.Palun pange tähele, et tagastatud kingad peaks olema unworn, säilitamise kõik sildid, etiketid ja brändidele pakendis.

Garantii toote eest tootjale 30 päeva jooksul alates ostu kuupäevast või alates kuupäevast, mil hooaja alguses, olenevalt sellest, milline kuupäev tuli hiljem.

Näpunäited

1. suuruse määramine, Palun mõõtke peatus meie soovitusi.Laps kasvab kiiresti, nii et meede suu enne iga uut osta.

2. värvi toode võib pisut erineda ühe esitatakse kohapeal, värviedastus tõsta sõltub monitori seaded konkreetse seadmega.

3. kui teil on mingeid raskusi, et, palun võtke meiega ühendust.Me kindlasti aitab teile!

Kui sulle meeldib kotofey, Lisa meid oma lemmik kauplustes.

Nii saad esimesena teada meie uuendused ja allahindlused!

Pikkus sisetald mudeli 967036-42 Kinga saapad suurus 40 41 42 43 44 45 Sisetald pikkus, CM 27 28 28.5 29 30 30.5

See on vajalik, et arvata, et sisetald on alati veidi suuremad kui suu füsioloogilised toetus (umbes 5mm), lisaks majanduskasvu suu (5-7mm mm

Kõik laste kingad brändi "kotofey", mis esitati meie poest, tuleb otse tootjalt.Seega, pakume teile erinevaid kaupu, kvaliteetset ja Demokraatlike hindadega.Moto "kotofey": õige kingad õiguse materjalid!Kõik mudelid on loodud tihedas koostöös Ortopeedia, mis muudab meie kingad õige teket beebi suu.Meie jalanõusid võid olla kindel, et jalad oma lapsi arendada õigesti, ja lapsel on mugav ja mugav.

Meil on hea meel sind näha lehekülgedel meie poest!


  • Hooaeg: Talv
  • Brändi Nimi: KOTOFEY
  • Päritolu: RE(Päritolu)
  • Sugu: Poisid


Nickysimpkin36
2021-02-10
5/5
How to wear such beauty to work? Cool shoes

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted