21-Osaline Kassi Mänguasjad, Vikerkaare Tunnel Sulg Kassipoeg Mänguasjad Crinkle Kassipoeg Mänguasjad Kutsikas Torud Pallid Kokkupandav Tuhkrud Küülik Mängida Koer


Märksõnad: tuhkru t-särk, mängida kassi tunnel, cat toy, kassi mänguasi, eest müüa, kass kaabits, tunnel vestlus 73, cat nip, kassi mänguasi tunnel, lemmiklooma tunnel.

€7.35 €15.97
  • On laos
  • t35257


21-Osaline Kassi Mänguasjad, Vikerkaare Tunnel Sulg Kassipoeg Mänguasjad Crinkle Kassipoeg Mänguasjad Kutsikas Torud Pallid Kokkupandav Tuhkrud Küülik Mängida Koer

Bullet Punkte: 1、Uuendada Vikerkaar Kass Tunnel: Meie kolm-viis vikerkaar kass tunnel on valmistatud rebenemiskindlast polüestrist kiud ja mälu terasest raam, mis on tugev ja mitte lihtsalt deformeerunud.Koos peephole, võite lasta oma lemmiklooma ringi vaadata, samas endiselt tunne, ohutu ja varjatud.Palli saab riputada väljumise tunnel suurendada lõbus kass.

2、Ideaalne Mänguasi Kombinatsiooni: Kasuta suled ja teiste mänguasjade %EF%BC%82bait%EF%BC%82 erutada kass ja välja tuua %EF%BC%82hunting instinkt%EF%BC%82. Kass tunnel sobiks toob rohkem suhtlemist ja lõbus oma kassipoeg, ja annab tundi kasutamise ja füüsilisest-meelelahutust aidata oma kassi aktiivsed ja terved.

3、Lihtne Klapp ja Store: kokkupandav kass tunnel on võimalik kergesti kokku panna või avada mõne sekundi jooksul, lihtne ladustada ja vedada, kui läheb välja või reisivad, ja lemmikloomad võivad vabalt mängida toas või õues.

4、21-töö Kombinatsioonid: pakett sisaldab kolm-viis vikerkaar tunnel*1, ümmargune pall*2, bell ball*2, rainbow pall*2, flower drum*2, paber pall*2, golf ball*2, rott puuris*1, -, plüüš-hiir*2, sulg värvi hiir*2, värvi baar naljakas kass kinni*1, kevad voolik*2.

5、Pange Tähele: Kontrollida lemmikloomad mängides, et vältida allaneelamist väikesed osad, ja asendada purustatud mänguasjad aega, et tagada ohutus lemmikloomad.Aidata kassidel elada õnnelikku elu.

Kirjeldus:

Materjal: sulg, rõngas, paber, plüüš, polüester

Suurus: nagu näha

Kaal: umbes 400g

Funktsioon: lisatud, lohutav, koolitus

Kasutamine: Väga sobiv täiskasvanud kasside või kassipojad, kutsikad, küülikud ja muud väikesed lemmikloomad

Pakkeleht:

Kolm-viis Vikerkaar Tunnel*1

Ümmargune Pall*2

Bell Ball*2

Rainbow Pall*2

Rummu*2

Helina Paber Pall*2

Golf*2

Rotid puuris*1

Palus Rott*2

Sulg Värvi Hiirt,*2

Värv Baar Naljakas Kass Kinni*1

Kevadel Voolik*2

Märkus:

Järelevalvet lemmikloomad mängides ja vältida, süües väikeseid osi.


  • Tüüp: kassid
  • Materjal: Muud
  • Stiil: Naljakas
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Taotlus: Fun Pet Tunnel
  • Mänguasjad Tüüp: Hiired & Loomade Mänguasjad
  • On Nutikas Seade: No


Lqaa0618
2021-06-24
5/5
Good variety

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted