5/10ml Ripsmete Pikendamine Liimi Tugev Liim professionaalseks Kasutamiseks Sokke Kiiresti Kuivav Võimas Ripsmete pikendamine Liim, Must


Märksõnad: põhilised ripsmete pikendamise komplekt, ripsmed laiendid tarvikud, looduslik cilios, fänn cilios, professionaalne võrgustik, tööriistad, mees võlts ripsmed, ripsmete kaubaalus, univercial võimsusega riba, meik komplekt lapsele, mac võlts ripsmed.

€5.63 €8.79
  • On laos
  • t3450


5/10ml Ripsmete Pikendamine Liimi Tugev Liim professionaalseks Kasutamiseks Sokke Kiiresti Kuivav Võimas Ripsmete pikendamine Liim, Must

Et juhend 1. Palun valige liim, mis sobib teie naha-2. Ainult professionaalseks kasutamiseks. 3. Kui teil on küsimusi, siis palun püsige meiega ühendust ja me tegeleme nendega õigeaegselt.Spetsifikatsioon Seisukord: 100% uhiuue Vabatahtlik Tüübid: #1 Hõbe Kork (Ekstra Tugev Liim), #2 Lilla Kork (Kiiresti Kuivav Liim), #3 Roosa Kork (Väike Ärritus liimi) Kirje Tüüp: Ripsmete Pikendamine Liimi Koostisosa: Ethylcyanoacrylate, PMMA,Hüdrokinoon,tahma-Net Sisu: 5ml, 10ml

#1 Ekstra Tugev Ripsmete Liimid (Hõbe Üpp)

Kerge lõhn, veidi ärritav, ilma pehme geel-lahjendatud kujul Kuivamisaeg: 1-3s Ladustamise aeg: 5-6 kuud Säilitada aeg: 7-8 nädalat Sobib kvalifitseeritud tehnik ja bloom tuulutus ripsmete pikendamine.

#2 Kiirestikuivav Ripsmete Liimid (Lilla Kork)

Kerge lõhn, veidi ärritav, ilma pehme geel-lahjendatud kujul Kuivamisaeg: 1-2s Ladustamise aeg: 5-6 kuud Säilitada aeg: 5-6 nädalat Sobib kvalifitseeritud tehnik ja ripsmete salong.Ei ole soovitatav tundliku naha, algaja ja ise laiendamine.

#3 Väike Ärritus Kerge Ripsmete Liimid (Roosa Kork)

Lõhnatu, Mitte-ärritav, pehme geel-lahjendatud kujul Seadistatud aeg on: 3-5s Ladustamise aeg: 5-6 kuud Säilitada aeg: 4-5 nädalat Soovitan algaja ja ise laiendamine.See on soovitatav tundliku nahaga inimestele.

Pange Tähele:

1.Palun loksutage pudel 1-2 minutit liimid, enne kui seda kasutada. 2.Kasuta see teine tilk,sest koostisosa esimene tilk ei saa segada. 3.Selleks, et preseve oma liimid,hoida eemal otsese päikesevalguse,niiskuse ja soojuse. 4.Ja jäta liimi mütsid super tihe vahel kasutab. 5.Ärge hoidke liim, külmik kui olete avanud seda. 6.Suvel ja talvel, kui temperatuur ja niiskus varys suur varu, siis palun pöörata rohkem tähelepanu sellele, siseruumide temperatuur.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: AG-G
  • Kogus: kui valida
  • Toote Tüüp: Meik Tööriistakomplekt
  • suurus: 5ml 10ml
  • Materjal: Ripsmete Liim


Rebeccahall75
2021-06-13
3/5
Medium

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted