Käsi-Tööriistad Käepidemega Vastupidav Kaasaskantav Sisekujundus Lemmikutega Terasest Plaat Kodus Easy Grip Naelad Eemaldamise Multifunktsionaalne Puidu Vormimine


Märksõnad: ball pin-lock, auto mõlk lemmikutega, multi tool mantel, tööriista komplekt, haare traat, kuulliigendist lemmikutega, pro juuste stiil tööriistad, kang, detektiiv tööriistad lapsed, multitool.

€14.91 €29.81
  • On laos
  • t3263


Sisekujundus Lemmikutega

Salvesta oma sisekujundus, baseboards ja seinad kahju

Sisekujundus Lemmikutega on uus vahend kiiresti ja ohutult eemaldada baseboards, sisekujundus, ehisliist (või vormimiseks), plaat, puit, paneelide ja põrandad, tool sõimamine, vaip tack strip-ja rohkem, kahjustamata materjalide olete eemaldamist, nii et saate uuesti kasutada neid ning, mis veelgi tähtsam, kahjustamata oma levy.

Mitu korda olete olnud tagasi minna ja remont augud levy põhjustatud muud vahendid, mis ei olnud tehtud nende ülesanded?Sisekujundus Lemmikutega aitab säästa aega ja raha oma DIY ja professionaalset kodu-projekte, ikka ja jälle.

Valmistatud vastupidav, kuumtöödeldud teras, see on kindel, et kesta pikka aega ja käepide neelab kõik vibratsiooni ja teeb haiget kätt.Proovi seda täna!Siis on hea meel, sa tegid.

Ei kahjusta levy või kärpida/materjalid

Integreeritud center kiil teeb töö teie eest

Toimib kiiremini ja vähema vahendid

Kasutada eemaldada plaat, põrand ja muud materjalid

Suur kontaktpind

Nr kompensatsiooniseadmetes või juhatuse distants vaja Peamised Omadused

IDEAALNE EEMALDAMINE BASEBOARDS JA VORMIMISE : Trim Lemmikutega on spetsiaalselt ohutuse eemaldamine baseboards, molding, door korpused, dekoratiivne paneel ja isegi naelutatud või liimitud countertops; SEE ON ÜLIM LAMMUTAMINE JA REMODELING MULTI-TÖÖRIISTA!

KIILUKUJULINE KESKUS SEINA-JA SISEKUJUNDUS-EI ROHKEM KAHJU!Sisekujundus Lemmikutega on suurem, lamedam ja laiem kontaktpind, mis funktsioonid integreeritud kiilukujuline center, mis annab suurema eemaldamise efektiivsust ja hoiab ära kahju, et nii sisekujundus ja seina.

REVOLUTSIOONILINE SISEKUJUNDUS LEMMIKUTEGA TÖÖRIIST, mis teeb kogu töö purustamine baar, korter piiluma baar ja küünis ja kaob vajadus kompensatsiooniseadmetes või väike, juhatuse vahetükk.

COMFORT GRIP, amortisaatoritega EDPM KÄEPIDE : See sisekujundus lemmikutega on piiratud maha koos EDPM hakkama, et tunneb end mugavalt käes, pakkudes samal ajal erandlike lööke.

VASTUPIDAV TERASEST KONSTRUKTSIOON-EHITATUD VIIMATI : Valmistatud vastupidav, kõrge süsiniku, kuumtöödeldud terasest alus, koonilised äärel, mis võimaldab vahendit lihtsalt sõidetakse vahel liistude ja seina ja võimaldab ka vahend, mida kasutatakse kompensatsiooniseadmetes tasandamine kapp alused.

Kirjeldused

Toote Kaal

550g

Pakendi Suurus

(L x W x H)

30 × 10 ×10 CM

Pakendi Sisu

Sisekujundus Lemmikutega× 1

värv

punane,sinine

Materjal

Roostevabast Terasest Märkus

Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv kuvatakse pilt.

Tänu manual mõõtmise, palun võimaldavad kerget mõõtmine kõrvalekaldeid.


  • Materjal: Roostevaba Teras
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Brändi Nimi: isfriday


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted