Kitarri Kaabel Metallist 6.35 mm Jack 6.35 mm Jack Pesa 3M/10FT PVC-Kaabel Digital Audio Kaabel


Märksõnad: kitarrile pesa, guitar link usb, kitarri sisend *, guitar link, swiff, efekt toide, salomon speedcross, audio kaabel 3m metallist, kaabel solderless, 44 adapter.

€4.18 €6.97
  • On laos
  • t31866


Omadused:

Kvartali tolline TS Stereo Kaabel, See eesmärk on siduda pro audio käik ja DJ seadmed, nagu studio monitorid, segistid, võimendid ja muud sarnased seadmed tasakaalustatud telefon tungrauad.Seda võib kasutada ka stereo siduda.

Raskeveokite Metallist 6.35 mm pistikud panna, korrosioon, annab vastupidavust ja parandada signaali edastamise tagab minimaalse signaali kadu.

20 AWG 4N OFC Juhe, Kõrge Tihedusega Varjestus ja Al-foolium Varjestatud, et Vältida EMI/RFI Häireid tagada kõrgeima kvaliteediga heli ülekandmine ilma staatiline või popping.

Raskeveokite Paindlik Kummist Jope 6,0 mm(0.24-tolline) Välisläbimõõt (OD) Võimaldada Sasipundar Tasuta ja Super Vastupidavad, Kõrge kvaliteediga ja valmistatud keskkonnasõbralik materjal, Polüetüleen soojustus parandab kõrge sagedusega vastus.

Tehnilised andmed:

Peamine Materjal:PVC isolatsioon

Konnektor A:Metallist 6.35 mm Mono Pistik

Konnektor B:Metallist 6.35 mm Mono Pistik

Pikkus:3M

Kasutamine:Mõjutaja, dekooder, ekvalaiser, elektrooniline orel, elektri kitarr...

Jakk Materjal:PVC

Toote Kaal:Umbes .176g

SKU:GP0908-217

Pakett Nimekiri:

1 * Kitarr Audio Kaabel

Rahvusvaheline Ostjaid - Palun pane Tähele: 1) Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel. 2) kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne ostu. 3) Palun järgige meie tagasipöördumise poliitikat, kui sa ei ole rahul toote või objekt, mida on saadud mis tahes kvaliteedi probleem, palun võtke meiega ühendust esimesel


  • Tüüp: Audio Kaabel
  • Brändi Nimi: NAOMI
  • Mudeli Number: GP0908-217
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Pistiku Tüüp: Puudub


Sali Weedboy
2021-02-08
5/5
good

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted