110/220V lipit Traadita Caulking Relv Paksenenud toru automaatne Soojendusega ehitus DIY Remont tööriistad liimi tihendid masin&battery


Märksõnad: lipit kuum, relv räni, pneumaatilised caulking relv, auto löökmutrikeeraja, juhtmeta lipit, liimi relvad juhtmeta, caulk relv, caulk relv aku, armee, mereväe tihendid, relv soojus.

€84.36 €115.56
  • On laos
  • t31865


Omadused:

【Tõhus soojuse hajumise】Tõhus soojuse hajumise, tõhusalt vältida põletamine masin.

【Astmevaba kiiruse reguleerimine käik】Ühtne tõuke, saab hõlpsasti kontrollida kiirust vastavalt vajadusele, võimalik valida ka mängida, samal ajal kohandades.

【LED valgus】ala on valgustatud ja ehitus on kiire, mugav ja lihtne liimi.

【Self-locking lüliti nuppu】lüliti, mis juhib operatsiooni funktsioon päästikule.

Automaatne tagasipöördumine masin heakskiidu, stop automaatne naasta masin heakskiidu ja tagasi, et vältida leket liimi langeb.

【Paksenenud kummist puhver push töö】Kummist kaitse töö võib suurendada puhver, parandada kasutusiga push rod ja sisemine käik.

【Ergonoomiline Disain】pakkumaks materjalide sujuvalt ja täpselt,seda on lihtne kasutada ja annab suurepäraseid tulemusi.Käepide on valmistatud ergonoomika ABS plastikust, mida on mugav pikka aega kasutades.

【Laialdaselt Taotluse】Sobib rõdu uksed ja aknad,vann ja kliimaseade auk.Ideaalne caulking -, villimis -, tihendus-ja soojustamine väikesed praod.

Tehnilised andmed:

Värv: Roheline

Plug: USA Pistik, EU Pistik(Valik)

Aku kogus: 1tk, 2tk(Valik)

Aku mahutavus: 2Ah

Täieliku laadimise aeg: 3 tundi

Maks.Propeller: 680±50KG

Sööt: 6.9 mm/s

Joon: 213 mm

Pikkus: 400 mm

Tüüp klaasi liim: tavaline liim (300ml)

Toote suurus: 40x7x26cm/15.7x2.8x10.2"

Komplekti Kuulub:

1 x Elektriline õmblemine liimi masin

1 x / 2 x Aku(Valikuline)

1 x Adapter

1 x Lahter

Märkus:

1. Kui temperatuur on alla 20 kraadi, olla kindel, et soojus liimi ja kuumutatakse seda kuuma veega temperatuuril 60-70 kraadi kümme minutit.Elektriline liimi masin ei asenda käsitsi liimi masin, et aidata teil säästa aega ja vaeva.Jõud on pidev ja veojõud on suur.Selleks, et hoida ära lekkiva toru alates lõhkemisest, oleme seadnud kaitse programm.Kui veojõud on liiga suur, see automaatselt taganema.Ei kohaldata raske liimi.Soojuse voolik, et vähendada vastupanu ja liimi.

2. Selleks, et vältida liimi lekke, palun hoidke alles ees push tööd kergelt õõtsuv teatud määral.Kui seal on liimi push töö, pühkige seda aega, et vältida push töö on tahkunud liim ja ei saa hoos.

3. Kui liim on peitsitud kohta kruvi raceway, pühkige seda aega, et vältida liimi sattumist peamine struktuuri masin (riide saab kasta väike kogus alkoholi, et pühkida)

4. Pärast seda, kasutades aja jooksul, saate rakendada natuke võid kruvi raceway hooldus (ärge lisage vedelad määrdeained nagu mootori õli)

/ About teenuse /

Õigeaegne Kohaletoimetamine Täies ulatuses tagasi, kui toode ei ole saadud garanteeritud tarneaeg

Enam Kaitse 15 päeva rohkem kaitse pärast tellimuse lõpetamist.

Tagastab Ekstra Tagasta toode,vaid ainult neid, väga heas korras

Garanteeritud Kvaliteet Garanteeritud Kvaliteediga või Täies ulatuses tagasi

Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemi ja tagada teile parim klienditeenindus.


  • Mudeli Number: H65503
  • Pinge: 110/220V
  • Sertifitseerimine: CE
  • Kasutamine: Renoveerimine Meeskond
  • Toite Allikas: Aku
  • Brändi Nimi: DOERSUPP
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Fiasko08
2021-07-03
5/5
배송 빠르고, 제품 저렴하고, 사용해 보니 가격에 비해 굉장히 성능이 우수합니다. 최고

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted