10/30/50ml Lemmiklooma Spray Kõrvaldada Halb Koer, Kass Suu ja Hammaste Puhas Hingeõhk Halb Loomulikult Võitleb Hambakatu Hambakivi Närimiskummi Suhu Freshener


Märksõnad: deodorizer spray koerad, mops vaadata, koer, lohed koerad, juukselakk, koera jalg protector, chichiros led, koer spray, voodi kass, anime ranma.

€0.84 €2.05
  • On laos
  • t2893


Kallid sõbrad, tere tulemast meie poodi!Alates tänasest muutuvad fänn meie poes, sa saad ekstra 5-10% allahindlust kõikidele toodetele poes, ja te saate ka vaadata uus toode push meie pood aeg, ärge maha magage! !

10/30/50ml Lemmiklooma Spray Kõrvaldada Halb Koer, Kass Suu ja Hammaste Puhas Hingeõhk Halb Loomulikult Võitleb Hambakatu Hambakivi Närimiskummi Suhu Freshener

Kirjeldus:

"KUTSIKAS HINGE PUDELIS" - KOHESELT KÕRVALDADA HALB KOER JA KASS HINGE: Ravida teie lemmikloomad' hinge KONTAKTI võimas hinge freshener, et õiguskaitsevahendid ja muudab halb koer hinge ja haisev kitty hinge sisse Igavesti Kutsikas või Kitty Hinge!Võite kindel olla, see EI sisalda mürgiseid tera alkoholi või pestitsiidid, kuid on MAITSE LEMMIKLOOMAD ARMASTUS.

"PET HAMBAARST PUDELIS" – HAMBA SPRAY EEMALDAB HAMBAKIVI, HAMBAKATU JA IGEMEHAIGUSTE.Eluohtlik suuõõne haiguste näidata üles 70-80% lemmikloomad järgi 3. Kuigi enamus tooted AINULT tugevneda hinge (või sisaldada kõhu-närvi koostisosade) meie alkoholi-vaba koera hingeõhk spray ja tahvel & hambakivi eemaldaja vähendab suukaudse haigus, pakkudes igapäevane loomulik tahvel ja tarter kontrolli koertele ja kassidele.Samuti toimib hästi nagu seedimise abi!

TEGELIKULT TOIMIB PAREMINI KUI koer hinge luud, freshener kohtleb, hinge freshener mints koertele, hambaravi närimiskondid, koer suuvesi, või muid koera hammaste puhastus-ja hambaravi tooteid.Looduslikud koostisained on anti-septiline omadusi ja tulemusi, mis on ENSÜÜMI TASET, kõrvaldada algpõhjus halb hingata, tahvel, tarter, bakterid ja periodontal haiguse enne, kui on liiga hilja.See on lihtsaim viis, et saada värske hingeõhk koerte ja kasside, pakkudes samal ajal kaitset ka :)

LIHTSAM KASUTADA & LEMMIKLOOMAD ARMASTUS MAITSE: Lihtsalt lisa 3 – 5 pihustid oma lemmiklooma vett kaussi JA 2-3 pihustid mööda oma igemed & hambad (mõlema poole), et kõrvaldada halb hingeõhk.Kuna LEMMIKLOOMADE ARMASTUS MAITSE need avanevad ÜLES KIIRESTI – just nagu igal muul ajal, saate pakkuda neile eriline maiuspala!PRO TIP: Kui teie lemmikloom on vähemalt natuke kõhklev, spray mõned roog.Nad teile kiiresti lakkuda seda, mõistad, nad armastavad maitse ja alustada kerjamine seda iga päev.PALJU lihtsam kui hambapasta koertele ja kassidele!

AIDATA PÄÄSTA LEMMIKLOOMA VÄHK & VAATA LEMMIKLOOM SA AITASID - Pärast oma pudel saabub, antakse teile võimalus saata pic oma lemmiku :) Kui te seda teete, me teile annetada osa kasumist, et lemmikloom, kellel on vähk ja vastus koos pic lemmiklooma teile ja teie pet aidanud - me nimetame seda "pets aitab lemmikloomad" :) Me usume, et "Pets On Lapsi Liiga" ja meie ülesanne on aidata päästa 200 lemmikloomad vähk 2022. aastaks!

Tehnilised andmed:

Koostis: orgaaniline piparmündi lehe ekstrakti

Orgaanilised Seller

puhas vesi

Sidrunhape & Sorbiinhape

Luo Guo Han

Orgaanilised Tüümiani Lehed

Maht: 10ML/30ML/50ML

Komplekti Kuulub:

10ML/30ML/50ML Lemmiklooma Spray Hambaravi


  • Tüüp: Koerad
  • Toote Tüüp: Muud
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted