SANLEPUS Universaalne Stylus Pen For iPad ja Android-Tablette, Telefon Joonis Puutetundlik Pliiats Apple Pliiats 2 Samsung Xiaomi Pro Air 3


Märksõnad: Jalg, android pliiats, appl pliiats, android pliiats, 2020 sanlepus, osta, käevõrud sanlepus, apple pad 2 juhul armas, pliiatsi telefon, märkus smart pen.

€24.38 €81.27
  • On laos
  • t28132


SANLEPUS Pliiats Pro 2

● SANLEPUS Pliiats määrab standard, kuidas joonistus -, lisa‑võttes, ja märgistus üles dokumendid, mis peaksid end — intuitiivne, täpne, ja maagiline.Kõik tajutav lag, pixel‑perfect täppis -, ja toetamine palm tagasilükkamine.Uskumatult lihtne kasutada ja valmis, kui inspiratsioon lööb.

● SANLEPUS Pliiats Pro 2 -- Viimane lülitatav mode design pakub nonpareil funktsioon, mis töötab kõigil mahtuvuslik puutetundliku ekraaniga seadmed.

Tähtsündmused

●【Universal Ühilduvus】Viimane Lülitatav mode design pakub nonpareil funktsioon, mis töötab kõigil mahtuvuslik puutetundliku ekraaniga seadmed.SANLEPUS stylus pliiats on top, high-end mudeliga, mis võib kooskõlas iPad kõik versioonid, iPhone, Android, Microsoft jne.

●【Ergonoomiline Disain】Slim, stiilne ja hästi tasakaalustatud sinu käsi, see mahtuvuslik pliiatsiga on ilus tunne ja puuteekraani kasutamisel.See edendab teie töö efektiivsust, muutes joonistamine ja kirjutamine lihtsam kui kunagi varem.

●【Täiustatud Täpsus】1,5 mm peen vihje, et saada isegi kõige väiksemad üksikasjad oma visandid ja joonistused, see avab uusi loomingulisi võimalusi ja aitab tekitada mitmesuguseid kunsti mõju.

●【Palm Tagasilükkamise】Uuendatud stylus pen puutetundlik palm tagasilükkamise tehnoloogia annab loomuliku kirjalikult tunne ja kiire, sujuv suhtlemine teie ekraan, mis annab teile rohkem täpsust ja kontrolli vastu ekraani.Me soovitan teil kasutada seda pen iPad klaas ekraani kaitsekile.Märkus* Palm rahuldamata jätmise funktsioon töötab ainult iPad 2018. aastal&2019&2020. aasta mudelid.

●【Super Pika tööaja】SANLEPUS Pliiats Tüüp-C laetav Kaabel toetab 8 tundi, tööaeg, 1 tund tasuta, 365 päeva ooteaega.Automaatne väljalülitus peale 5 minutit tegevusetuse energia säästmiseks tõhusust ja suurendada seadme kasutusea jooksul tohutult. ★ Töötamise Indikaator:Roheline—Spetsiaalne Režiim, Sinine—Universaalne Režiim.Charing Näitaja:Punane—Laadimine, Roheline—aku on Täis laetud.

●【Quick Start】Nr APPI vaja, siis saab kasutada mitut seadet korraga.Lihtsalt karbi, lülita see sisse ja alusta luua.Kasutada rakendusi, sa armastad täiesti uuel viisil.

Mida Sa Saad

● 1 * Stylus Pen

● 1 * Ekstra Riikliku Rakendusasutuse

● 1 * Pastakas Juhul

● 1 * Tüüp-C Kaabel

● 1 * Sweatproof Kinnas

● 1 * Kasutusjuhend

2 in 1 Uusim Pliiats

Unistus see üles, see Kübeke alla

Pliiats Pro 2

Universaalne Ühilduvus

Palm tagasilükkamine

Pixel-perfect Täpsusega

Magnet Arestimine

Tajutav Kohaliku Tegevusrühma

Pikk tööaeg

2 in1 Lülitatav Režiim

Viimane Lülitatav mode design pakub nonpareil funktsioon, mis töötab kõigil (mahtuvuslik)-ekraani seadmed.

Roheline tuli Spetsiaalne Režiim

Ainult kooskõlas iPad 2018. aastal&2019&2020. aasta mudelid, toetada palm tagasilükkamine.

Sinine valgus Universaalne Režiim

Ühilduv kõigi mahtuvuslik seadmeid, sealhulgas iPad kõik versioonid.iPhone, Android, Microsoft jne.

Universaalne Režiim ei toeta palm tagasilükkamine.

Kirjutada Nagu Pliiats

SANLEPUS Pliiats pakub pixel-perfect täpsus ja juhtivad madal latentsus, mistõttu on suurepärane joonistamine, värvimine, võttes teadmiseks, ja rohkem.Ja see' s on nii lihtne ja loomulik kasutada pliiatsit.

Pixel-perfect Täpsusega

Integratsiooni ultra fine pen punkt jooksul pliiatsiga, see võimaldab teil valida väikesed ikoonid, klõpsake väikeste tähtedega ja annab teile täpse valiku.Kirjutamine ja joonistamine pole kunagi olnud lihtsam.Avada oma sisemine kunstnik!

Palm Tagasilükkamine

Ülejäänud teie palm mugavalt ekraanil samas kirjutamiseks või joonistamiseks, mida see stylus pliiats, ilma mingit mõju, ärge muretsege, jättes hulkuvate rida.

Märkus: Palm rahuldamata jätmise funktsioon töötab ainult iPad 2018. aastal & 2019 & 2020. aasta mudelid.

Ergonoomiline Disain

Õhuke, stiilne ja professionaalne, see annab teile tõelise pliiatsi tunne loominguline tööriist, mis on tasakaalustamata muu tehnika tööd tablett.

Lihtsalt Puudutage ja Valmis Kasutamiseks

Nr APP ühendust vaja, lihtsalt sisse lülitada SANLEPUS Pliiats ja alustada vabastades oma loovust lihtne juurdepääs otseteed.kontrolli, joonistamise vahendeid ja palju muud.

Pikk Tööaeg

SANLEPUS Pliiats Tüüp-C laetav Kaabel toetab 8 tundi, tööaeg, 1 tund tasuta, 365 päeva ooteaega.

Patarei tööiga: 8H

Ooteaeg: 365 päeva

Laadimisaeg: 60 min

Intelligentne Uni

Nutikas disain ja arukas juhtimine kogu, intelligentne uni ja toite automaatne väljalülitamine pärast 5 minutit tegevusetuse tagada SANLEPUS Pliiats energiat säästa, ohutus ja hoida pika elu.


  • Brändi Nimi: SANLEPUS
  • Mudeli Number: SANLEPUS Stylus Pen
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Rakenduste Kuva: Mahtuvuslik Ekraanil
  • Taotluse Marki: Universal
  • Taotlus: Tabletid, Muud
  • Materjal: Metallist
  • Sertifitseerimine: CE
  • Pakett: Jah
  • Pikkus: 6.57inch


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted