Näiteks Tesla Model 3 2019 2020 2021 2022 Päris Carbon Fiber Front Tagumine Difuusor Huule Kaitseraud Pool Seelik kit Spoiler Auto Tarvikud


Märksõnad: tesla model 3 front bumper guard, spoiler tesla 3, mudel 3 tesla spoiler, tesla aken, akrapovic heitgaaside summuti, esi spoiler, luckeasy tesla model 3, tesla, tesla coil, mudel 3 spoiler.

€857.82 €1 009.20
  • On laos
  • t2725


1 .Näiteks Tesla Model 3 2018 2019 2020 2021 2022 2 .Materjal : 100% Bränd Uus Süsinikkiust Lip Spoiler . 3 .Suurus : Läbi Hallituse Toota.Toote Suurus 100% Sobivad Paigaldamiseks. 4 .Vastupidav Materjal, Vastupidav UV -, Vee -, Mustuse, Rasva -, Soola -, Kerge Hape ja Õli. 5 .Kerge Kaalu ja Vastupidavuse . 6 .See on Kõrge Kvaliteedi süsinikkiust. 7 .Lihtne Paigaldus , Suurepärane Paigaldamiseks ja Hea Materjal . 8 .Kõik Meie Tooted On Geeliga kaetud ja Väga Kontrollitakse Enne Shipping . 9 .Toote Kaal : Umbes 5 KG . 10 .ISO9001 Range kvaliteedi\\\\\\\ \ 's Juhtimise Süsteem Tagab stabiilsema Kvaliteediga ja Rohkem Toughed Struktuur.

Meie tooted on kõrgeima kvaliteediga standarditele, tootmise ja töötlemise,Meie tooted on meie riigis ainult anda müük 4S kauplus,Me don\ \ 't soovite halvem toote kvaliteet, madal hind, et saada rohkem müügimaht,Me ainult saavutada kõrgeima kvaliteediga tooteid.

Kõrge Kvaliteediga Tooted Nõuavad Professionaalset Personali Installida!

- Umbes Tolli --------------------------------------------------------------------

Enamikul juhtudel ostja ei pea tasuma tolli.Me kinnitame see nagu kingitus, ja väiksem väärtus, et vältida maksu.Kuid mõnikord mõnes riigis, tolliametnik võib olla range.me ei ole vastutav mis tahes tolli tasu, Palun tutvu tollipoliitika juures oma koht, nagu Brasiilia,Poola,itaalia.

Kui teil on vaja kuulutada reaalne väärtus parcle, palun öelge meile, et selleks, sõnum,e-posti või trademanager.

----Maksete kohta -------------------------------------------------------------------- 1) Me võtame Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING. 2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse. 3) Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul. ----Saadetise kohta -------------------------------------------------------------------

1. Worldwide shipping.Worldwide shipping, mille EMS,E-EMS,DHL,FedEx, Hiina posti, ja jne.( Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO ) .

2.Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.pakk saadetakse piires 1-3 tööpäeva jooksul.

3. Enne makse, kontrollige palun oma postiaadress ja muud nõue punkt.Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.Kui Tellimuse Aadress / Tel / Postiindeks / Adressaat Iga üks viga,Pakett ei suuda olla sai.Me ei vastuta, Aitäh !

4. Teenuse Transiidi ajal on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.Tarneajast, me ei suuda kontrollida suurepäraselt, aitab teil jälgida seda seni, kuni te saada ja pakkuda teile jälgimise numbri.Kui pakk ei ole saabunud jooksul oodata aega, võtke meiega ühendust ja me anname teile veendunud vastus.Meie eesmärk on kliendi rahulolu!

5. Umbes kohaletoimetamise viis ja hind, palun vaadake võimalus valida tarneviisi !

---- Return&toetuse -------------------------------------------------------------------- 1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja Me ei saa anda teile tagastamist või asendamist.Ei ole erandeid!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

2. Kõik tagastatud tooted peavad olema originaalpakendis ja sa pead andma usa shipping tracking number, konkreetset põhjust tagasi, ja oma po#.

3. Kui kaup kadunud või rikutud saadetisega viisil, me tagastame raha teile, või saadan teile uuesti.

4. Me toetuse oma täieliku võitnud pakkumise summa saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, Pärast nii Ostja kui ka Müüja tehing tühistada alates Transfield.ee.või võite valida, kas vahetada.

5. Me kandma kõik laevaliini kulud, kui toode(t) on (on) ei reklaamitud.Palun ärge avage vaidluse või jäta negatiivset tagasisidet ilma räägi meile, me vastame ja lahendada probleemi, te olete nii kiiresti kui võimalik, hoides suhtlemine on teretulnud.

---- Üle garantii -------------------------------------------------------------------- 1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii. 2. Puudusega objektid PEAVAD OLEMA esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis, kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.Me ei parandada või asendada see ERS on lõppenud garantii.Te nõustute, et kõik eespool loetletud poliitika tellimisel Transfield.ee! ---- Kohta tagasisidet --------------------------------------------------------------------


  • Materjali Tüüp: kvaliteetsed Carbon Fiber
  • Mudel Aasta: 2018 2019 2020 2021 2022
  • Toote Kõrgus: 0inch
  • Toote Suurus: Läbi Hallituse Toota. toote Suurus 100% Sobivad paigaldamiseks.
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Algne Tootmise Asukoht: Guangzhou.Hiina
  • Erilised Omadused: Vastupidav Materjal, Vastupidav UV, vesi, mustus, määre, soola, Kerge Happega
  • Toote Laius: 0inch
  • Mudeli Nimetus: Mudel 3 - 09
  • Toote Kaal: 2kg
  • Brändi Nimi: LVZHIQI
  • Kirje Pikkus: 0inch
  • Auto Mudel: Mudel 3
  • Toote Tüüp: Kaitserauad
  • Väline Testimine Sertifitseerimine: ISO9001


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted