Meibum 7 Stiile Polükarbonaat Šokolaadi Hallitus Magnetic Roostevabast Terasest Ülekanne Plaat Choco Hallituse PC Kristalliseerunud Kujul, Küpsetamine, Tööriistad


Märksõnad: küpseta vormi, klassikaline madeleine, muna, räni, hallitusseened, šokolaadi hallitus polykarbonate, pitsa plaat, muster šokolaadi üleandmine leht, matsakas plaat, šokolaad, muna, hallituse, muna hapukas, suur šokolaad vormidesse.

€21.18 €33.10
  • On laos
  • t26900


Meibum Kööginõud Pood

Peamiselt tegelenud tootmise eri liiki silikoon kook hallitusseened,šokolaad vormidesse,jää plaate,jäätis, hallitusseened,kööginõud ja palju muud silikoon kummist tooted.

Meibum 7 Stiile Polükarbonaat Šokolaadi Hallitus Magnetic Roostevabast Terasest Ülekanne Plaat Choco Hallituse PC Kristalliseerunud Kujul, Küpsetamine, Tööriistad Spetsifikatsioonid: Brändi Nimi: Meibum Tüüp:Šokolaadi Tegemise Mold Materjal: Toiduks Hinne Polükarbonaat/S tainless Terase sertifikaadid: CE / EL,FDA,EMÜ,LFGB,SGS,CIQ Värv: Läbipaistev Hallituse Suurus: 275*135*24 mm Hallituse Kaal:500 g. Toode Sisaldab s: ( 1 TK hallituse + 1 roostevaba teras alumine plaat hallitus ) Funktsioon : toiduohutus,Innoxious,Nr Omapärane lõhn,Kõrge Tugevus,Vastupidavus,Läbipaistev,Lihtne Puhastada Funktsioon : Teha Šokolaadi Tüki Hard Candy, Kondiitritoodete Kaunistamiseks Ja Nii Edasi Funktsioonid:

Hästi Kavandatud Ja Multifunktsionaalset : Kanda šokolaadi hallitus: hallituse komplekt sisaldab ARVUTIT, ülemine hallituse ja roostevabast terasest alumine plaat.Magnetid on lisatud ülemine ja alumine hallituse liimimine pinnad, mis võivad moodustada pool-suletud ruumi pärast hallitus on liimitud, mida kasutatakse valades šokolaadi tükid.Toidu üleandmise paberit, mis on paigutatud vahel alumine plaat ja ülemine hallituse, nii et muster võib üle ajal valades ja jahutus šokolaadi vedelik.

Lihtne Kasutada Ja Demolding : 1. Puhas ja kuiv ning hallituse enne kasutamist 2. Panna üleandmise raamatus ülemine pind on väiksem hallituse, ja sulgege ülemine ja alumine vormid. 3. Vala sulanud šokolaad hallituse süvend. 4. Koht hallituse täis šokolaadi, madala temperatuuriga keskkonnas, laske sellel jahtuda ja tahkuda ja täielik šokolaadi hallitus vabastamist.

Ohutu Toidu-Klassi Materjal : Tooraine kasutamine toidus polükarbonaat ja roostevaba teras.Roheline toode, mis vastab Ameerika FDA kvaliteet, Innoxious, nr omapärane lõhn,kõrge tugevus,vastupidavus,läbipaistev,lihtne puhastada

Temperatuuri vahemik : -40--130 celsiuse järgi,Sobib külmik

Lihtne Puhastada Ja säilitada : Lihtsalt puhastamine sooja seebiveega ei töö.Kui puhastatud koht hallituse juures ruumi, eemal otsese päikesevalguse käes kuni järgmise kasutada.Märkus: ärge Kunagi kasutage skreeperid, et puhastada oma vormida ja küpsetada hallituse tühi.Tänu valgust ja ekraani vahe,elemendi värv võib veidi erineda pilte.Tänu küljest mõõta,Palun lubage 0-10 mm erinevusi.Näita Toote

Tagasiside: Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust esimesel.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.KKK

Q : mis On see toode laos ?

A : Muidugi!Kõik laos

K : Kui kiiresti on kaup tuleb delived ?

A : Me garanteerime, kohaletoimetamine jooksul 48 tunni jooksul .See tarne jooksul 15-45 päeva .

Q : Kas teil testida kõiki oma kauba enne shipping ?

A : me testida tooteid kõigis etappides tootmisprotsessi, et tagada parim kvaliteet .

Q : Kas sa surpport wholesales või dropshipping teenus (daigou) ?

A : Me aktsepteerime wholesales ja drop-shipping .


  • Temperatuur: -40~130℃
  • Värv: Läbipaistev
  • suurus: 275*135*24 mm
  • Mudeli Number: Šokolaadi Hallitus
  • Funktsioon: Tegemist šokolaadi
  • Kaal: 500 g
  • Materjal: Plast, Söögi Polükarbonaat/Roostevaba Teras
  • Tüüp: Küpsetamine & Saia Vahendid
  • Sertifitseerimine: CE / EL, CIQ, EMÜ, FDA, LFGB, SGS
  • Brändi Nimi: Meibum
  • Küpsetamine & Saia Tööriistad Tüüp: Kook/Muna Hapukas Hallituse


Azn Supreme
2021-03-30
5/5
ok
Johnoconnell
2021-05-19
5/5
The form came quickly, everything is perfectly packed, no scratches. I 've been waiting for her. But unfortunately, the metal plate does not fit tightly to the shape, apparently the magnets are weak and the Chocolate falls under the chocolate transfer sheet. In general, the marriage. The picture did not appear everywhere, just on 6 candies, they went out well. The rest had to pull out by hand, the chocolate was on the form, clean everything failed. The result is half of these sweets, broken chocolate, and most importantly the mood and money. i opened a dispute, see what will happen. The producer is guilty.
Huladancergirl
2021-03-29
5/5
Looks good :) Now I have to test it.
Ridem Cowboy70
2021-05-04
1/5
It is rusty and has scratches. Is this recycled? This is the first product like this. The worst shop. Good adjustment.
Heikemetzger68
2021-03-01
2/5
The magnetic part of the mould is rusty.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted