2019 Uus Mood Suvel Seksikas Naiste Võre T-Särk, Lühikese Varrukaga Särk Meeskonna Kaela Naiste Lahtised Läbipaistev Tees Tops Õõnes Tee


Märksõnad: xr maghandle.

€2.64 €2.84
  • On laos
  • t25804


Tere!Tere tulemast meie poodi!

Kvaliteet on esimese parimat teenust.kliendid kõik on meie sõbrad.

Moedisain,100% Bränd Uus, kõrge kvaliteet!

Materjal: Polüester

Värv: Nagu pildil

Stiil: Seksikas/Perspektiiv

Suurus : S M L XL

Seal on 2-3% vahe vastavalt käsitsi mõõtmine.

palun kontrollige mõõtmisega hoolikalt, enne kui ostate üksus.

1 toll = 2.54 cm

Palun pange tähele, et kerge värvi vahe peaks olema vastuvõetav tõttu tuli ja ekraan.

Mida Sa Saad:

1 xWomen on Tops

Eelvaade :

Rahvusvahelise Ostjad, Palun Pange Tähele:

Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/osta.

Punkt saadetakse ostja Ebay postiaadress AINULT, nii et palun KINNITAGE oma saadaval aadress Ebay enne maksta läbi paypal.

Kuid mõnikord rahvusvaheline tarne on väga sõltus kullerfirma ja kohalikke kombeid/ülesandeid.Kui te ei saa oma kauba õigeaegselt,

palun võtke meiega kohe täiendavat abi.Täname oma arusaamist.

Kohaletoimetamine Meetod:

Kaubad saadetakse Hiina Postitus , See võtab 15-25 tööpäeva jooksul alates saadetise kuupäev.

Kaubad saadetakse poolt USPS USA, Täiesti Ohutu!IGA PAKETT ON TRACKING NUMBER .See võtab 7-12 tööpäeva jooksul alates saadetise kuupäev.

Pakume ka DHL, UPS, EMS express shipping, kuid peate maksma rohkem raha express shipping.Kui teil on vaja express shipping service, palun võtke meiega ühendust, et enne(Telefon on peab rahvusvaheliste express shipping, Kui teil on vaja express shipping service, Palun lisa oma Telefoninumber, kui oma makse.)

Shiping Aeg:

Kõik elemendid pannakse teile hiljemalt 3 tööpäeva (sõltub tööpäevadel - esmaspäevast reedeni) makse ei arveldata müüja pool

Eeldatav tarneaeg

Rahvusvaheline pakett kulub umbes 15-20 päeva, et laeva sihtkohas Poolt postkontori viimase shipping statistika aruande, siin allpool on saabumise ooteaeg täitmise tabel mõnedes riikides, mis on ostja viide ainult.

Aktsepteerime ainult PayPal makse.Palun veenduge, et teil on olemas kehtiv/kinnitatud PayPal kontole enne pakkumist

Kõik PayPal Maksed peavad olema Kinnitatud (Laevandus ja arvete aadressid peavad kattuma)Makse on kohustatud 7 päeva jooksul alates enampakkumise lõpetamine

Mitte-makse vaidlus on automaticcally avatud, kui kogu summa ei ole laekunud pärast 14 päeva jooksul pärast enampakkumise.

Tagasi on vastu võetud 14 päeva jooksul pärast seda, kui ostja on saanud punkti. (Välja arvatud kunstlik damagement või misusage).100% raha-tagasi-Garanteeritud!

Kõik toodet on testitud 100% enne kauba üleandmist.Kui üksus on defected töötlemise postikulu,Ostja on kuni 14 päeva jooksul alates kättesaamise kuupäevast eest

vahetus uue vastu.Kõik laevandus tasu tagastatud tooted peavad olema ostja poolt tasutud,Palun võtke meiega ühendust tagastamise aadress

Meil jääb positiivset tagasisidet teile pärast makse laekumist.Teie tagasiside on meile väga tähtis, positiivne tagasiside ja 5 Skoor DSR on kõrgelt hinnatud.

Palun andke meile teada enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või 1 punkti, 2 punkti madal DSR või avatud vaidlused, Paypal ja Ebay, palun andke meile võimaluse lahendada probleeme ja me püüame oma parima, et rahuldada oma vajadusi.

Kui küsimusi, võtke julgelt meiega ühendust "Küsi müüjalt" ,Me püüame oma parima, et vastata teie kirju soo n kui võimalik, kuna suur maht päevas sissetulevaid e-kirju ja ajavööndi erinevus, me ei pruugi olla võimalik, et vastuse e-kirju kohe.Palun lubage 1-2 tööpäeva jooksul meile vastuse.

Juuni-26-18 kell 19:45:11 PDT, müüja, lisatakse järgmine teave:


  • Riietus Pikkus: Regulaarne
  • Sugu: Naised
  • Varruka Pikkus(cm): lühike
  • Brändi Nimi: hirigin
  • Varruka Stiil: Regulaarne
  • Teenetemärgi: Puudub
  • Tops Tüüp: Tees
  • Krae: O-Kaelus
  • Kanga Tüüp: Silmkoelised
  • Toote Tüüp: Tops
  • Materjal: Polüester
  • Stiil: Seksikas & Klubi
  • Muster Tüüp: Tahke


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted