Hobune Silikoonist Case for Samsung S10 Lisa 10 Lite S20 Plus Ultra A01 A11 A21 A41 A51 A71 A81 A91


Märksõnad: bff juhul, samsung galaxy a81 kaitseraud, popsocket, a71 juhul, celular samsung galaxy a81, juhul huawei p30 pro, s8, galaxy a81 klaas, samsung galaxy a81 caver, aux kaabel auto galaxy a81.

€0.76 €1.17
  • On laos
  • t25584


Kirjeldus

1) täiesti uus ja kvaliteetne, valmistatud vastupidavast plastikust.

2) Kõrge kvaliteediga pildi trükkimise tehnoloogia

3) Pilt scratchproof, ja kunagi tuhmuma.

4) Lihtne juurdepääs kõigile telefoni funktsioonidele & lisaseadme porti.

5) Väljendab end telefoni isikupärastamine ja teha see välja paistma.Palju stiile ja värve tellida oma valiku.iga päev muuta üks stiil sobib teie erinevat meeleolu.

6) Palun valige muster, mida soovite ja teie telefoni mudel osta

Telefon Shell Kate puhul Xiaomi Redmi Kate Juhul

Umbes aadress

1 )Me lihtsalt saadame vaikimisi aadressi, Et kui sa ei teavitada meid.Palun VEENDUGE, et teie merevedude AADRESS on ÕIGE.

2 ) vene Sõbrad, Palun Jätke Meile Täielik Nimi Tõttu venemaa Poliitikat,Tänu

Oma raha on hoiustatud kindlalt oma konto.Raha ainult välja, et meile pärast seda, kui olete tellimuse kinnitada.Makse peab olema tehtud 7 päeva jooksul, et.Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed peavad olema lõpule viidud 7 päeva jooksul.

Me ainult laeva vaikimisi aadress Alipay kui sul ei ole teavitada meid.Palun VEENDUGE, et teie merevedude AADRESS on ÕIGE.

Kõik tooted on 100% UUED, KUNAGI kasutada & EI renoveeritud.Siiski, veenduge, et toode on 100% heas seisukorras, oleme alati avatud pakend hoolikalt kontrollida nende kvaliteeti enne shipping.

Märkus:Hiina Post Air Mail toimub 15-49 päeva jooksul laeva üle maailma.Kui te vastama shopping hõivatud hooaeg,tarneaeg lükkub edasi umbes 10-25 päevaga.

Rahvusvaheline Ostjaid - Palun Pane Tähele:

a)Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

b)kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne turuleviimist

Garantii Ja Tagasiside:

Üks aasta garantii on antud.Kui teil on tunne pettunud punkt, ütle meile, hiljemalt 7 päeva jooksul pärast sünnitust.Kaubad tuleb tagastada algses seisukorras eksporditoetuse või vahetada.Laevanduse kulutusi ei te.Me saame aru, pettumusi, võite on, võtke meiega palun ühendust enne avamist vaidlusse või sealt mingit neutraalne/ negatiivne tagasiside.Me hoolime iga ostja ja teeme püüab lahendada mingit probleemi head äri viisil.Teie rahulolu on alati meie NR.1 prioriteet.

Kui olete rahul meie esemed, palun jätke meile positiivset tagasisidet.Kui jätad positiivne tagasiside meie süsteem annab sulle positiivset tagasisidet samal päeval.

Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist kõik negatiivne ja neutraalne tagasiside.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme.

Võtke Meiega Ühendust

1.Meil asub Shenzhen, suurim elektroonika turul Hiinas.Meil on ainulaadne geograafiline eelised ja heaolu väliskaubandus.Me pakub suur hulk elektroonilisi äri üle kogu maailma.

2. Maksad TEHASE HINNA!

Me müüa täiesti uut toodet otse tehasest Aasias.Seetõttu on meie hinnad on nii konkurentsivõimeline.

Et hoida kvaliteeti kontrolli me isiklikult kontrollida iga objekti enne kauba saatmist.Kõik tooted on 100% uus ja kontrollitud.

3. Kõik e-Kirjad vastatakse 24 tunni jooksul.

Palun jätke teade Kaubanduse Juht.Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma e-mail ja me vastame teile nii kiiresti kui võimalik.


  • Tüüp: Pool-pakitud Juhul
  • Disain: Tavaline
  • Ühilduva Brändi: Samsung
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Ühilduva Samsung Mudel: GALAXY SEERIA, GALAXY S10 LITE
  • Omadused: Pehme Must TPÜ Silikoon Telefoni Kate


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted