Kantav Telk, Telkimine Võrkkiik koos sääsevõrk Multi Kasutamiseks Kaasaskantavate Kiik, Võrkkiik Telgi Matkamine, Telkimine


Märksõnad: kokkupandav prügikasti, hamock, võrkkiik koos sääsevõrk, pegless, võrkkiik ja sääsevõrk, võre telk, kiik, võrkkiik, putukas püüdja, suu võrkkiik, tõrvik keevitada.

€24.19 €31.41
  • On laos
  • t25520


Tagasiside 1.Kui teie tagasiside on väga oluline meie arengus, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.palun pidage meeles, anna meile viis tärni, sest meie tasu! 2.Kui sul ei ole täidetud esemeid, palun võtke meiega ühendust enne lahkumist negatiivset tagasisidet, me ei saa anda teile parim lahendus, Me teile teenust, rahulolu

ÜLIM MUGAVUSE ja TUGEV - Valmistatud kõrgeima kvaliteediga ilmastikukindel 210T nylon, hoidke seda all, kuni 440 lbs / 200kg.Andsime parima kvaliteediga maksimeerida võrkkiik jõudu teie ülim ohutus ja mugav ja lõõgastav kogemus.

2 IN 1 VÕRKKIIK - Tulla -Up hingav ja sääsevõrk, et hoida eemal sääskede, kärbeste, putukad.Kui teil on vaja normaalne puu, võrkkiik, lihtsalt toores välja 2 kuni baarid, pöörake võrkkiik koos 180degree panna net põhjas, siis see on normaalne võrkkiik.

EEMAL PUTUKAD & SUN KAITSE - Eesmärk net, hoida tüütu lendab ära ja annab palju rohkem ruumi, kui puhke-võrkkiik.Kaasas päikesevarju materjal otsas võrkkiik, UV-kaitse, vältida päikesevalgust oma silmad.See on väga mugav ja pingevaba, et ülejäänud võrkkiik eriti pärast väsitavat matka päev.

KAASASKANTAV & SISSEEHITATUD LADUSTAMISE KOTT - Lihtne seadistada ja lihtne pakkida, kerge ja pakki kuni päris väike, nii et see ei võta palju ruumi.Ladustamise kott on sees pool võrkkiik, saate panna oma telefoni, võtmed ja muud väikesed esemed kotis ja saab pakkida võrkkiik koos koti lihtsalt.

minimeerida kahju, et puu ja vältida rihma kulumist, pidevalt fikseeritud võrkkiik ja oma ohutuse tagamiseks.

Tüüp:Telkimine Võrkkiik

Omadused:Kahene, Putukate Net, Masinaga Pestav, Kaasaskantav, Baar Levitin

värv:Kollane + must

Materjal:Polüester

suurus:290*140CM

Pakendi Sisu:

1 * Telkimine Võrkkiik koos Neto

2 * Carabiners

2 * Puu Rihmad(Random Värvi)

1 * Ladustamise Kott

Juhuslik värvi, ei nõustu määratud värvi.

Märkus:

EI hüpata või loksutatakse tugevalt võrkkiik.

Palun hoida võrkkiik otsese päikesevalguse kätte, kui seda ei kasutata.

Palun kasutage otsese järelevalve all või kaasas täiskasvanutele kui lastele kasutada võrkkiik.

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Muster: kirjelda
  • Vanus: Täiskasvanud
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Võrkkiik
  • Stiil: Telkimine võrkkiik
  • Mudeli Number: Telkimine Võrkkiik koos Neto
  • suurus: Two-person


Procnorov
2021-05-12
5/5
All the best, like again.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted