5-osaline Komplekt, 7 Tolline Parima Müüa Sobi Kõigile Airfryer 3.5 QT-5.8 QT Küpsetamine Korvi Pitsa Plaat Grill Pott Köögis Toiduvalmistamise Vahend Pool


Märksõnad: 10mm toru bender, got7 t-särk, mangal, süsi grill, hyunjin, taime pott, barbecu, messingist toru lõikur, air madrats, õhu poti paagi.

€15.47 €21.50
  • On laos
  • t2382


Omadused:

Toit klassi materjal

Tehtud toidu-klassi materjalide ohutuse, tervise kate on Teflon non-stick kate, mida on lihtne puhastada ja vastupidav.

Universal

See universaalne Õhu Praepann Accessory set sobib kõigi standardsete Õhu Fritüürid (3.5 qt) kuni XL Õhk Fritüürid (5.8 qt).See on täiuslik suurus, nagu Cozyna, Philips, Gowise ja muude elektri Õhu Fritüürid.

Multifunktsionaalne

Küpsetada teie lemmik kook Kook Barrel, cook maitsev pizza Pizza Pan, maksimeerida oma toiduvalmistamise pinna, Metallist Hoidja ja teha vardas koos Multi-eesmärk Hammas!Ja peal, et kaitsta teie leibkonna pinnad Silikoonist Matt.

Non-slip

Laiendada oma küpsetamine retseptid seda non-slip deep dish ahjugrill, mis võimaldab küpsetada kooki, leib, quiche ja rohkem on kiire, lihtne ja tervislik viis.

Laiaulatuslik Kasutamine

Te saate seda kasutada pannkoogid, muna, kartul, quesadillas või isegi hiiglane küpsised!Õhu praepann tarvikud grill pan, võimalused on piiramatud.

Lihtne kasutada

Maksimeerida oma toiduvalmistamise pinna, Metallist Hoidik.Lihtsalt valmistada oma toitu, nagu soovitud ja aseta üks kiht toidu õhus praepann korvi nagu tavaliselt.Järgmine koht on see Metallist Hoidja peal ja lõpuks lisada oma teise kihi toidu metallist rest.

Dual vardas toiduvalmistamis rack

Dual vardas toiduvalmistamis hammas võib tõesti maksimeerida oma õhu fritüürid toiduvalmistamise pinna.See annab rohkem ruumi, võimaldades samas ka teile õhk-fry rohkem toitu korraga.

Silikoonist Matt

Silikoonist Matt annab teile kuumuskindel pind koht oma kuuma tarvikud.Kasutada ahju-ohutu mitt kustutada oma lisaseadet õhu praepanni ja asetage see Silikoonist Matt.

Tehnilised andmed:

Tüüp: Õhk Praepann Tarvikud

Kogus: 8pcs

Materjal: Roostevaba Teras+Silikoon

Värv: Nagu näha

Küpsetamine Korvi Suurus: 17.8*17.8*7.0 cm/7*7*2.75 tolline

Pitsa Plaat Mõõdud: 17.8*17.8*2.5 cm/7*7*0.98 tolline

Poti suurus: 17.8*17.8*7.8 cm/7*7*3.07 tolline

Pott Matt Suurus: 17.8*17.8*0.5 cm/7*7*0.2 tolline

Neto Kaal: 770.0 g/oz 27.16

Pakend:

1 * seadke Õhu Praepann Tarvikud


  • Funktsioon: Kuumuskindlusega
  • Viimistlus: Ei Ole Kaetud
  • Vahend Tüüp: Muud
  • Mudeli Number: õhu praepann tarvikud
  • Materjal: Muud


Gonzalo Sc Xd
2021-04-12
4/5
Received well

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted