Täis Teemant maali Kive Diamond mosaiik lilled Antiik ikka elu vaas Dekoratiivset maali Diy Diamond tikandid


Märksõnad: xr apteekide hõlmab.

€2.05 €3.36
  • On laos
  • t23587


Tere tulemast AsNiLi Poe Poe nimi : Funktsioon : Täielik Ruut/Ring diamond maali Rakendus : kodus/hotellis/kontori kaunistamiseks & kingitus Värvi Kogus : 10-45 Värvid Umbes Puurida : 100% Täis ruut/ring puuri Materjal : Ruut/Ring Vaik Diamond Pildi suurus : suurus saab kohandada Kohta Raam : raamita, kui olete valmis vaja haardumine kohaliku osta Raami Lõuend Package : Roll up , Vältida Kortsud Pakett Sisaldab : Täis puurida teemant , trükitud riie, vahendid Uute Fash Euroopa Diamond Maali Palun proovige cloose oma silmaga Pilti, kui magamistoas, elutoas ja lapse tuba .Kõik ripuvad selle diy diamond maali oma perekonda .See on väga kuum ja täis õnne.Palun ärge kartke, et nautida tunne kogu perele diy see togethger .Pange Tähele, : 1. Kõik teemant maali on pakitud ka teile , kliendid vajavad oma käsitsi valmistatud, ei ole lõppenud, pakume vajalikud tööriistad ja materjalid. 2. Foto on täis ala diamond maalid , on veel piisavalt teemandid.palun olla kindel ost .tooted on palju teemante, seal on võib-olla väike osa defekte, iga pilt, saadame sulle ekstra 20% -30% teemandid .kui teemandid ei piisa, võite meiega otse ühendust võtta .meie pood on saata teemandid teile tasuta , siis me laeva välja, et sa nii kiiresti kui võimalik. 3. Julgelt andke teada, kui teil on küsimusi meie teemant värvi tooteid, meil on kakskümmend neli tundi rida . 4.MÄRKUS: mosaiik maal ei ole HD pildi, nad on erinevad, eri stiili.Diamonds suurus on 2,5 * 2,5 mm (nagu Pikslite arv).nii, et suur suurus on parem mõju.suurus: suurus on pildi suurus, mitte ekraani suurus, on mõni viga (1-2 cm).

Klõpsake nuppu, et siseneda teema toode

Pange Tähele : Teemant Maali suurus on pildi suurusest ei ole ekraani suurus (on 1-2 cm viga).

Mosaiik maal ei ole HD pildi.nad erinevad kunsti stiil.suurem maht on mõju parem!tänu väikestele mõju suurus on vaene, väike suurus algajatele ja lastega harjutada, aitäh !

Q: Kas diamond drill lõuend täielik ?A: Kallis sõber , kõik meie tooted on Täis Puurida Maali , see on 100% puurida , täielik puurida , kogu lõuend on vaja puurida teemant .Q: Milline on kuju teemant maal?A: Kallis sõber , teemant on Ümmargune teemant tikandid K: Mis on selline pakett, mida kasutatakse maali ?A: Kallis sõber , kõik meie tooted on hästi pakendatud , ( Rullitud Paber kotid) , me paketi carfully befoer kaup välja saadetud .Q:Kui kaua ma annan oma googs pärast maksin oma tellimus ?A: me oleme saatnud teile kauba 1-4 päeva pärast seda, kui olete tasunud oma tellimuse saad oma kauba 15-60 päeva .Q: Mida ma saan teha, kui ma ei saa piisavalt veerised?

A: Kallis, võite meiega ühendust võtta, saata rhinestone kui sa leiad seal ei piisa.(saatis ta kiiresti ) K: kas ma saan teha teemant värvi minu oma fotosid?

a: Jah, sõber, me saame teha teemant maali igas suuruses ja kõik pildid. (otsi "costom" minu pood)

Q: Kuidas ma saan saata oma fotod, et sa?

A: Kallis, sa saad sisestada sõnumikeskuse ja klikkige "" laadi üles foto "", et saada oma foto mulle.

Täname, et valisite Meie Poest.me püüame alati oma parima, et pakkuda kvaliteetseid tooteid ja teenuseid.

me kontrollige alati hoolikalt enne saatmist kaup, aga tooted saad kahjude ajal kohaletoimetamise aeg.kui sul tekib mingeid kvaliteedi probleem, palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul pärast seda, kui olete kauba kätte.Olgem probleemi lahendada koos sinuga .

Mingil põhjusel, kui sa ainult tahad tagasi toodete, palun võtke meiega ühendust 7 päeva jooksul pärast kättesaamist.hoia tooteid esialgne seisund ja maksta transportimise kulud ise, tagastame täielikult pärast tagastatud toode.

kui sulle meeldivad meie tooted, siis ärge kartke meile anda 5 tähte.kui mingil põhjusel te ei ole rahul,

palun ärge otse jättes negatiivset tagasisidet, lihtsalt võtke meiega ühendust, me püüame oma parima, et sa rahul.

Diamond maali: 1-Kõrge Kvaliteediga Teemant

Diamond maali : 2-HD maalimislõuend High defintion maalimislõuend selgem.Humanization värv ülekanne operatsiooni mugavam.

Diamond maali:3-Free-komplektid

Järgmised on tasuta, kui sa eemaldad mured .

Diamond maali:4-Täiuslik samme

Lihtne õppida,Sobib igas vanuses!

See on lõpetatud ehitustööde ,vaata,see on väga ilus ,kas pole?Lihtsalt arvasin, et see on minu lõpetanud ,nii õnnelik!

Et tuba decor või handsel, et sõbrad on ka head valikud.

Diamond maali:5-Kõrge viskoossusega ja Piisavalt Teemant

1* Me kasutame kahepoolne liim viskoossus, ei ole lihtne langeda teemandid

2* kvaliteetne läikiv square teemant,kunagi fade

Märkus: Meie diamond maali on pooltooted, ei sisalda raami.Teeme teemant tikandid vahendid oma.Kuigi meie tooted ei ole kõige odavam, kuid kvaliteet meie kaubad on parima!kui olete lõpule jõudnud, saate pildistada oma maalid ja saatke see meile, me jagada ti teiste ostjate üle kogu maailma.Tagasiside: Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.jäta positiivset tagasisidet ja 5 TÄHTE.kui olete rahul meie üksused ja teenuseid.ÄRGE jätke meile 1.2.3.4 tähte, sest nad on võrdsed negatiivset tagasisidet.Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust, enne kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parima klienditeenindusega.


  • Materjal: Vaik
  • Kleepides Ala: Täielik
  • Kuju: Ruut/Ring
  • Tüüp: Täieliku / DIY Diamond Tikandid / Diamond Maali / Diamond Mosaiik
  • Lõuend Pakkimise Meetod: Rullitud
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mitmeotstarbelised: magamistuba, Dinning Tuba, Uuring, Kodu, Asukoht, HOTELL, BAAR
  • Muster Tüüp: Loomade
  • Värvide arv: 10-60
  • Kasutamine: Maalid, Home decor&wall art&seina kaunistamiseks
  • Stiil: Kaasaegne
  • Umbes Teemantide: 100% täis Ruut & Ring puurida
  • Väline Pakend: Kott
  • Teemant Kuju: Ruut
  • PlateUse: Pere ja hotelli teenetemärgi, sünnipäev ja puhkus kingitused
  • Vorm: Üksik
  • mina: Diamond Maali Hirv & Flower & Liblikas
  • Komplekt Tüüp: Jah, ristpistes, diamond maali
  • Raam: No
  • Detailid: Täielik vaik teemandid pilt


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted