Kvaliteet Pan Gripper Clip Käepide Roostevabast Terasest Pizza Pan Grippers Tööriistade Liikuvate Kuum Plaat Nõusid Kausis, Grippers Pitsad Tong


Märksõnad: omanik köök, kuum pott ahi, pizza, vedaja paneel, hallituse pizza, kuum anum omanik, kauss klamber, gripper vineer, kokk pott, läbi vineer.

€7.94 €12.61
  • On laos
  • t23332


Plaat Gripper -See võimaldab teil hõlpsalt haarata ja manipuleerida pan ja võta see ahjust vähe vaeva.

See pann gripper klamber on valmistatud roostevabast terasest ja on ideaalne tõmmates oma 2" sügav pitsad ahjust.See gripper ka funktsioone no-efekti, saba konks disain,need grippers on äärmiselt vastupidav, tugev ja töökindel.Mugav haare, see toode on must-olla vahend mis tahes pizzeria on köök.Kingitus perele.Parim Kingitus Thanksgiving Päev,Jõulud,Must reede,Cyber esmaspäeval.

SHANGPEIXUAN pakub täielikku rida suurköögiseadmete nii roostevabast terasest ja alumiiniumist.Meil on luua uuenduslik disain ja elegantne stiil, mis on kasutajasõbralik funktsionaalsus.Innovatsiooni nurgakivi meie edu me usume, et kvaliteet toote käib käsikäes innovatsiooni.Me oleme tuntud oma kõrge kvaliteedi ja ilu meie kogenud tootmine.Meie missioon on aidata inimesi kõigilt elualadelt, et nautida cooking kodus, pakkudes neile kõrge kvaliteediga köögitarbed.

TÖÖTAB LAMEDAD VÕI SÜGAVAD POTID PANNID PLAADID: suur 5-1/2 tolline laius pan grippers tihedalt sulgurid peale oma pan pakkumine turvaline hoidke seda all.See eesmärk on kindlalt haare lai velg deep dish pannid,kausid või plaate, lihtsalt ja turvaliselt võtta pizza, pirukad toidu välja kuumad ahjud.

RASKEVEOKITE KAUBANDUSLIK KVALITEET: pan gripper on valmistatud roostevabast terasest.Klipp 3 suured needid fikseeritud,isegi siis, kui kasutada suurtes kogustes,see ei ole kahjustatud.On kõrge tugevuse ja plastikust käepide on väga sile kasutada ja hoida käed ja sõrmed põletushaavade.Pizza pan gripper kestab aasta ja sobib igale köök,restoranid.

ANTI-LUKUSTUS & ENNETADA KUULUB: vastupidav pan gripper clip käepide on anti - libisemist ning pakub mugav käepide,lihtsalt klamber erinevaid plaadid,toob palju mugavust toiduvalmistamiseks.

ERGONOOMILINE KÄEPIDE DISAIN: otsas käepide koos rippuvad auk, kui teil ei ole vaja kasutada saab otse peatatud,säästa ruumi, lihtne poest üles.See pizza pan omanik on suurepärane isadepäev, emadepäev Kingitusi,Jõulud, Kingitus,Thanksgiving köök tarvikud teie pere, sõbrad.Peab olema köök tööriistad,100% Rahulolu Garantii.

NÕUDEPESUMASIN OHUTU: Sile pind, mis pärast kasutamist on vaja ainult lihtne puhastamine hot pot tangid koos tassi seebi ja sooja veega.Kuivatage ja hoidke ventileeritavas kohas.


  • Käepideme Materjal: ABS Plastikust
  • Metalli Tüüp: Roostevaba Teras
  • Pakendi mõõt: 9 x 4 x 1.65 tolli
  • Materjal: Metallist, Roostevaba Teras
  • Mudeli Number: SPX005
  • Toote Mõõt: 5.54 x 9.1 cm
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tüüp: Lusikas Puhkab & Pot Klambrid
  • Toote Kaal: 8 ounces
  • Kasutamine: Pizza Pan, kuum plaat, Kuum Pannid


Vitornoellindo
2021-02-12
5/5
Great!!!

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted