Teenindavad Sahtel Luksuslik 2 tase 2 Korrus Teenus Kuldne Plaat Silver Square türgi araabia Idamaade Ida


Märksõnad: roostevabast terasest friikartuleid plaate, akrüül küünte plaat, õhtusöök plaat, unikaalne teenindavad tassi, plastist plaadid salat, lapse tolmumaski, decor sahtel, ruut paber-ja õhtusöök plaadid, plaadid teenindavad, golden trays serving tray.

€43.99 €48.34
  • On laos
  • t22416


Teenindavad Sahtel Luksuslik 2 tase 2 Korrus Teenus Kuldne Plaat Silver Square türgi araabia Idamaade Ida

Värvid: Kuldne, Hõbedane

Suurus: 26*26*30 cm (10.23*10.23*11.8 tolli)

KKK

Vedu

1. Teie tellimus on valmis ja saadetud 1-3 päeva pärast Transfield.ee kontrollib makse.Erijuhtudel, kui on preternatural seisund, see võib võtta 3-5 päeva.

2. Te saate vaadata ligikaudset aega esitamise paketid oma maakonna meie tarne kaardil.

3. Sa ei saanud oma jälgimise numbri .Saate jälgida oma pakette igal ajal.

4. Palun pange tähele, et seal ei ole laevaliini kulud, kuid meie väärtustatud kliendid vastutavad täiendavaid tolli lõivude, tollimaksude ja maksude impordiks teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.

Tarne:

Te saate vaadata tarneaeg teie riigis eespool kaardil.Kui teil on vaja mis tahes muud teavet, palun võtke meiega ühendust.

Tagasiside

1. Jagada sinu rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga tähtis.Palun jätke meile oma positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie toodete ja teenuste kohta.Kui võimalik, postita pilt oma uus kingitus ja tee meile nii õnnelik!

2. Kui te ei ole rahul meie esemed, palun ärge andke meile halb tagasisidet otse (Oma halb tagasiside teeb haiget meile sügavalt), siis palun kirjuta meile.Oma muredest me kindlasti annan teile rahuldava lahenduse ja sind 100% rahul.

Võtke Meiega Ühendust

Palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi.Kõik e-posti või sõnumid on vastas 24 tunni jooksul.

Kui sa saad oma paketi ja olete rahul, palun jätke meid 5 tähte .Kui te ei ole rahul, sest mõni probleem, palun meile teatada, et lahendada teie probleemi, enne kui jätate kommentaari.Oleme 100% lahendus teile!


  • Materjal: Metallist
  • Kuju: Ruut
  • Päritolu: SM(Päritolu)
  • Muster: Geomeetriline muster


Tosichervakov
2021-03-29
3/5
This tray is beautiful but arrived scratched and the seller had no willing to reply on my email. It is not a cheap thing and cannot be used as a gift as it was planned due to its condition

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted