Silikoon Hallituse Põhjamaade Geomeetria Hallituse DIY Crystal Epoksü Kaheksanurkne Tabelis Hallituse Suur Peegel Kipsi Paisumise Kivi, Betoon Hallituse


Märksõnad: tähestik kook, tsement hallituse, hallituse ränidioksiid betoon, candl hallituse, pinecone küünal hallituse, betoon plaadid hallitusseened silikoon, rannasõidulaeva diplomeeritud hallitus, silikoon molde betoon, siseruumides taim seista, bundt kook vormi.

€1.79 €2.71
  • On laos
  • t2122


Parameetrid:

Materjal: toidu silikooniga

Kasutusalad: DIY käsitsi valmistatud epoksü hallituse, mitte lihvimine, kõrge läbipaistvus, kõrge peegel mõju, teha DIY huvitavam.

Suurus(cm.):

Kuusnurk tabel hallituse: 8*7.3*1.2 cm/3.15*2.87*0.47 aastal

Kaheksanurkne laud hallituse: 7.3*7.3*1.2 cm/2.87*2.87*0.47 aastal

Pakend: OPP

Pakkeleht:

1* hallitus

Märkus:

Tootmise etapid on järgmised:

Peamine materjal: hallitus ab liimi mõõtekork

Vajalikud tööriistad: ühekordsed kindad, ühekordsed söögipulgad, ühekordsed nõud

Tootmise samme:

samm 1:

Valmis saad, mida sa pead [ab liimi, hallitus, ühekordsed kindad söögipulgad cup hambaork, mõõtekork

Samm 2:

Valmis värv

Samm 3:

Vala ab liimi sisse paber, tass ja mix see 3:1 segu.

Samm 4:

Segades

Samm 5:

Meetod 1: Vala ab liimi hallituse ja kasuta hambaork, et plekk värvi hallituse, mis on juba langenud liimi.

Samm 6:

Pärast 1. Meetod: kasutada saab hambaork teha mõningaid lihtsaid mustreid ja värvi sisuliselt saab ainult touch väike tilk hambaorke.

Samm 7:

Meetod 2: Kui sa tahad panna lilled valmis toote esimene pick lilled ja kuivatage neid üks või kaks päeva.Pane kuivatatud lilled hallituse, tilk väike kiht liimi, et määrata lilled, oodake, kuni lilled parandada, ja täitke vorm.

1) Me aktsepteerime, Alipay, West Union, LS.Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

2) Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul tellimuse.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Välja arvatud mõned riigid ja APO/FPO)2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist.3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB sobima teie Merevedude aadress.4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on oma viide ainult.5. Kui te ei ole saanud oma saadetise 30 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust.Me jälgida saadetise ja saan tagasi teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu

1. Teil on 7 päeva meiega ühendust ja 30 päeva tagasi alates kuupäevast, mil see saadi.Kui see punkt on teie käsutuses enam kui 7 päeva, siis loetakse seda kasutada ja ME EI saa anda TEILE TAGASTAMIST VÕI ASENDAMIST.EI ole ERANDEID!Laevanduse kulud kannab nii müüja kui ka ostja poole.

1. 12 kuu Tootja Garantii, defektiga kaupade (välja arvatud esemed, kahjustatud ja/või väärkasutuse pärast selle kättesaamist).Tarvikud tulevad koos 3-kuulise garantii.


  • Komplekt Tüüp: No
  • Mudeli Number: /
  • Tüüp Hulgimüük: No
  • Materjal: Toidu silikooniga


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted