Magnetic Levitation Maailma Floating Globe World Map Laud Decor AU Pistik


Märksõnad: klaas maailma, baar maailma, suur magnetic levitation, logan mänguasi, vedelik taimer mänguasi, maa, magnetic levitation globaalne, wirlesd magnetic levitation, vaik madu, tester kyoritsu.

€31.16 €55.64
  • On laos
  • t20746


Kirjeldus:

【Feture】Tehtud arenenud magnetic levitation tehnoloogia, mida käitab ka elektrooniliselt juhitavad magnetic süsteem,mis on varustatud LED-tuled ümmarguse raami, magnet levitating maailmas on tipically gereous ja kallis.

【Dekoratiivne Ornament】ainulaadne dekoratiivne töö eest pool lauda oma maja või kontori töölaud, lisades, elegantne ja futuristliku touch teie interjööri kujundusest.

【 Kingitus】fantastiline high-tech vidin, et inimesed igas vanuses eelistavad,sest housewarming, sünnipäev, õpetajate päev, Jõulud päeval,jne.

【Täiuslik Haridus-Vahend】rikastada sinu laps on huvi, nii et see on lihtsam neid rohkem teada, geograafia ja rohkem tähelepanu pöörama teadus.

【Sobiv Pind】Koht, toote tasasele pinnale muidu maailmas ei float.

Kirjeldus:

Materjal:Plastik

Maakera Läbimõõt: Ca. 8.5 cm/3,5-tolline

Kaadri Suurus(Pxlxk): 24.5x5x17cm / 9.65x1.97x6.69inch

Pinge: AC 110-240V

Adapter: AU Pistik

Pakett Sisaldab:

1 Komplekt Magnetic Levitation Maailma

1 Kasutusjuhend

Märkus:

1. Palun veendu, et toode on kaugel elektroonikaseadmed (vähemalt 20CM), nagu arvutid, TV -, või muul viisil toode ei peatata tavaliselt.

2. See toode ei ole mänguasi, mis ei sobi lastele alla 12 eluaastat.

3. Sobib ainult sisetingimustes.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Materjal: Plast


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted