Võitmatu Konks-tasuta Rätik Loominguline Konks Vabaks Punch Konks Köök, Vannituba Ukse Kodu Aksessuaarid accroche torchon seinamaaling


Märksõnad: köök rag, omanik vannituba, Vannituba Tööriist, põranda lapiga, riidest salvrätiku, tarviku vannitoa komplekt, cup hambahari, tarviku wc, puuvill dishcloth, vannituba deco.

€0.71 €1.10
  • On laos
  • t2015


Võitmatu Konks-tasuta Rätik Loominguline Konks Vabaks Punch Köögi-ja Vannitoa Uks

Väsinud pealevõtmine alla rätikud?NII ME!Sellepärast me tutvustame teile meie Hook-tasuta Rätik Grabber unikaalne viis hoida oma rätik olemas!

Toote Omadused:

SEE ON NAGU KONKSU, AGA PAREM – Alla käterätid on tavaline probleem traditsiooniline konksud, kuid MITTE MEIE RÄTIK GRABBER!Silikoon haarata ventiil hoida oma rätikud ohutult kinnitatud!Lihtne push turvaline ja üks pull, et võtta see välja!

VÕITMATU LIIM - Ikka jama oma maja üles puur aukude oma seinad?Ehitatud invincibly ultra-võimsa isekleepuvad tagasi, meie rätik grabber jääb ühe push!

ÜKS PUSH TURVALINE! Rippuvad rätikud ei ole kunagi olnud lihtsam!Lihtsalt lükka oma rätikud arvesse grabber!Vastupidav, aga õrn silikoonist klapp hoiab oma rätikud turvaliselt paigas.Eemaldage lihtsalt sile tõmba!Pehme materjal on kindlustada oma rätikud ilma pisaravool õrnade kangaste!

OHUTU KASUTADA JA LAPSE-SÕBRALIK - Regulaarne konksud on mitte ainult libe, et riputa oma rätikud, vaid ka ohtlik, kui kõndides neid!Meie rätik grabber on lihtne ja ohutu isegi lastele kasutada!Pehme silikoonist klapp on õrn puudutus, kui surudes rätikud on pingul hoida!

MITMEKÜLGNE DISAIN - On kroomitud plastikust keha on elegantne hõbedane metallik viimistlus, mis ainult lisab esteetiline kaebuse koht.See on multifunktsionaalne töö, et saab ka topelt nagu ukse käepidemed uste ja kappide!

Paigaldamise Juhend:

1. Tolm, tapeet, õli, vaha -, vee pealispinna suhtes ei kohaldata isekleepuvad paigaldus.

2. Installimiseks vajutage tugevalt 1 minut ja lasta seista 24 tundi enne kasutamist, et tagada, et konks on kindlalt kinnitatud.

Tehnilised andmed:

Suurus: 2.2* 4.2 cm

Kaal: 20g

Pakett Sisaldab:

1tk Konks


  • Nr. Konksud: >10
  • Materjal: PVC
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted