80W 110V/220V Digitaalne Ekraan jootekolb Relv Elektrilised Komplekt Digital Keevitus Solder Wire Nippi Jaam


Märksõnad: jootetina tina, komplekt jootma, pcb keevitada, yihua 853d osad, lapse elektroonilise kit komplekt, raua aur, jootmise jaama kit komplekt, jootma jaam, raua jootma, ümbertegemine jaam.

€12.94 €23.54
  • On laos
  • t195701


Komplekti Kuulub

1 x LCD Ekraan Temperatuuri Reguleerida jootekolb 5 x jootekolb Nõuanded

1 x Y-tüüpi Roostevaba Terase Jootmiseks Seista

1 x Solder Wire 1 x Kollane Käsn Pad

Me jootekolb tehase,tere lahtiselt ostud!

Märkus USA pistik on 110V EU/UK/AU pistik on 220V

Kirjeldus

【High-Power, Kütte-Core】, Et jootekolb 80W soojeneb kiiresti Sise-soojendusega keraamiline tehnoloogia, kõrge temperatuuri stabiilsus, saab kaitsta teie keevitus objektid. 【LCD Digitaalne Elektrooniline jootekolb】, Et jootekolb koos kõrglahutusega LCD-ekraan, mis näitab temperatuuri staatus palju selgemini.Koos temperatuuri nupp elektroonilise jootmise relv, saate reguleerida temperatuuri 200℃ - 450℃ 【Eksklusiivne Patent, Disain】nelja ventilatsiooni augud sisse jootma otsa ja neli ventilatsiooni auke toru paremini soojuse hajumist kui teised.Voolutarve väiksem, kui tavaline jootekolb mis on energiasäästlikumad ja keskkond kaitse. 【Vastupidav kasutusel】Superior professional jootekolb vahendid on 5 mitme vihjeid asendamine, mis on oksüdeerimise vastupanu, ja see ei roosteta kergesti, kui kastes vees. 【Laialdaselt】, Et jootekolb vahendid on hea valik keevitus circuit board,Kodus DIY harrastajad,seadme remont,ehted keevitus.See on lihtne kasutada ükskõik elektroonika hobbyist või algaja uuringu elektroonikaseadmete insener.

1:jootekolb 80W soojeneb kiiresti Sise-soojendusega keraamiline tehnoloogia, kõrge temperatuuri stabiilsus, saab kaitsta teie keevitus objektid. 2:jootekolb koos kõrglahutusega LCD-ekraan, mis näitab temperatuuri staatus palju selgemini. 3:jootekolb kit kaasas toitelüliti nupp ja temperatuuri reguleerimine nuppu, nii et See võib vabalt ja kergesti sisse ja välja lülitada või reguleerida temperatuuri, mida vajate. 4:Valmistatud Jaapan täpsusega trükkimise tehnoloogia ja jootma kit saab paagutatud kõrgel temperatuuril ja hoida pikka aega kasutada. 5:Kui sa tahad õppida, kuidas joota, see jootekolb starter kit sobib teie vajadust.See on väga mugav ja kompaktne. 6:Non-slip pehme kummist käepide maksimaalse mugavuse ja ohutu jootmine.

LCD Ekraan: High definition LCD ekraan, temperatuur staatus palju selgemini.Uuendatud SISSE/VÄLJA Lüliti: on/Off-nupp ja töötamise märgutuli, võib vabalt ja kergesti avada,sulgeda ja tegutseda.Suure Võimsusega(80W) Kiiremini Küte: Kasutada imporditud 80W high-power, kütte-core, mis annab hea soojusjuhtivus ja saab kiiresti soojendada kuni töötemperatuuri.

See jootmise komplekt ei ole tõsine professionaalne tee, mis on ette nähtud põhilised kodus remonti või sädemeid huvi oma teismelise lapse elektroonika, ja see on väärt iga senti päris darn hea kvaliteediga.Kuidas joota: 1).Määrata õige temperatuuri oma projekti.Mis temperatuur kasutamine sõltub materjalide sa oled liitumise ja selline jootma, mida kasutate. 2).Kui teie raua kuumutatakse vajaliku temperatuuri, korja raud käepide ühes käes ja hoidke tükk jootma teises käes.Hoidke kuum raud koht, kus kaks metallist komponendid tuleb kokku umbes teine ja soojuse neid üles.Soovid kütta metallist osad, mis ei jootma ise. 3).Touch jootma köetud komponendid.Kui jootma sulab, see voolab lüngad, mida ta vajab, et täita.Edasi sööta, joota, kuni piisav hulk on sulanud.Kui teil on vaja piisavalt, et moodustada tahke-ühendus, te ei taha olla liiga palju jootma kas. 4).Võimaldab jootma jahtuda omal ilma mingeid meetmeid. 5).Vaadata jootmist ühine kvaliteeti.Hea ühendus ilmub sile, ühtlane ja läikiv.Veenduge, et ei ole mingeid problemaatiline lüngad osade vahel või globs üle jootma.

Soe Nõuanded

1.Palun olge väga ettevaatlikud, kui teil on vahendeid kasutades, ja sa parem hoia seda kusagil lapsed ei jõua. 2.Palun lüliti 392℉ mudel, kui ei kasuta pliiatsi raud.Ja palun ärge hoidke jootekolb all töötavad kõrge temperatuur. 3.Keevitamise, ärge kasutage liiga suurt survet.Nii kaua kui raud nippi täielikult ühendust jootma ühine, soojust saab üle. 4.Et vältida oksüdeerumist, palun puhastage jootekolb otsa ja "tina" kõik näod nippi, mille katmine jootma pärast kasutamist.Kui on musta oksiidi kohta, raua nippi, palun puhastage seda NIISKE käsnaga esiteks.See väga algaja sõbralik rauast peaks olema igas kodus on põhiline vahend box, eriti siis, kui sul on erinevate lapsed " mänguasjad!


  • On Nutikas Seade: No
  • Sertifitseerimine: CE, FCC, ROHS
  • Väljundvõimsus: 80W
  • Sisend Voltagle: 110V/220V
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Mudeli Number: S6-3


Sergey Drugovin157
2021-07-07
5/5
Arrived all OK. Excellent product.

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted