Päikese Täispuhutav Kaasaskantav Kerge Laetav Öö Kerge, Veekindel Ja Kokkupandav Turvapadi Kerge Avarii Kerge Välisvalgustuse


Märksõnad: klapp, klapp, päikese mänguasi, süsteem, käevõru päikese süsteem, turvapadi reset tool, sola, turvapadi moto, 12vdc, et 220vac inverter, turvapadi tester, turvapadi crash data reset tool, turvapadi simulaator tööriist.

€5.37 €7.37
  • On laos
  • t194619


Kirjeldus:

1.Vajutage-nuppu vedrustus sang, reguleeritav randmepael peal lamp, mida saab kasutada rippuvad lambid või väljas kaasaskantavad lambid.

2.Veekindel disain: top kaasaskantav lamp on aku juhatuse, ja aku juhatus koos ilmastikukindla materjaliga, sobib rohkem väljas telkimine ja telkimine valgustus.

3.Toode on ülepinge, ülemäärane ja overdischarge seadmed, nii et pole vaja muretseda aku kahjustusi, mis on tingitud ülemäärane hind.

4.Kolm valgustus režiimid: See päikese valgus on kolm valgustus režiimid: super bright režiimis tavalise valguse režiim, ja vilkuv režiim.Valgustus-režiimis, siis saab kasutada vähemalt 5 tundi, kui see on täielikult laetud korraga.

5.Kokkupandav turvapadi tuli: See valgus saab olema tihendatud ja volditud, kui seda ei kasutata.Kui teil on vaja kasutada seda, lase lamp paisutada ja laiendada, et laiendada valgustus valikut.Täispuhutav lamp on väga kerge ja kaasaskantav.

6.Kohaldatav juhtudel: See turvapadi valgus sobib väljas reisi ja aed valgustus.Seda saab kasutada nagu telkimine tuled, matka-tuled, telk öösel tuled, ja rattasõit seljakott tuled.Samuti võib kasutada hädaolukorras valguse pakkuda valgustus juhul, kui voolukatkestus.

7.Meil on kahte tüüpi tuled: värvilised tuled ja valged tuled, ja seal on USB-laadimine mudelid ja solar laadimine mudelid, saate valida vastavalt oma eelistustele.

Tehnilised andmed:

Päikese täispuhutav valguse toote info: patenteeritud toode!

1. Päikesepaneel võimsus: 0,5 w pinge 5V praegune 100MA

2. Aku: Liitium aku, 3,7 V 1000mah

3. See võib olla tasulised 6 tundi päikese käes ja saab valgustatud, 8 tundi

4. Päikese turvapadi kerge on 10 3528 Led, ja see süttib kolme režiimi.Esile on 70LM ja lamp on 5 tundi; üldine heledus on 55LM ja lamp on 7 tundi; vilkuvad on 55LM ja lamp on 12 tundi.

5. Toode on üle-pinge, üle-tasu, ja üle-tühjendusseadmed, ei pea muretsema aku

6. Helendav heledus jõuab 55-70LM ja heledust nähtavus jõuab umbes 5 ruutmeetrit

7. Materjal: PVC+TPU+akrüül pardal

8. Toote spetsifikatsioonid: 10.5X10.5X11CM

9. Pakendi spetsifikatsioonile: 11X11X3CM

10. Neto kaal: 0.1 KG

11. Karbis spetsifikatsioonid: 53X29X37CM 100TK

**USB-tüüpi, väljund laadimise pinge 5V, praeguse 200-400MA

Komplekti Kuulub:

1*Ujuv tuled


  • Brändi Nimi: oobest
  • On Pirnid Komplektis: Jah
  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted