Instant Puuriterad Mugav Teritaja jaoks Teritama Ja poola Puuriterad Kaasaskantav E7


Märksõnad: auto poola, ananassi lühike, roosa pehme mänguasi, Power Tool, vöö sander liivapaber, ruuduline seelik xl, aku worx, roosa vinüül wrap, automotive poola, ruuduline särk poiss.

€4.95 €17.09
  • On laos
  • t193629


Instant Puuriterad Mugav Teritaja jaoks Teritama Ja poola Puuriterad Kaasaskantav E7

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

1. Me pakume teile toode, mis on teritama oma vana ja nüri puuriterad.Tutvustame meie Puuriterad Mugav Teritaja.

2. Meie puuriterad mugav teritaja on uuenduslik teritaja, mis on spetsiaalselt projekteeritud, et teritama ja poola oma vana puuriterad.

3. See on valmistatud kõrge kvaliteediga abs plastikust ning korund lihvkettad, mida saab tõhusalt lihvima raud drill bit.

4. See on vastupidav ja kergesti ei kahju.See on kaasaskantav mistõttu on lihtne ja mugav teile, et viia see kõikjal.

5. Drill bits teritaja on peamiselt kasutatakse lihvimis-raua-tüüp puuriterad ja teiste suure-rakmed puuriterad ei sobi kasutamiseks käesoleva tootega.See on ohutu ja lihtne kasutada, ei ole vaja iga professionaalset abi.see vahend takistab teil kulutada raha ja aega millega asendatakse oma kulunud puuriterad.

Teade:

1. Tegelik värvitoon võib olla veidi erinev pilt, mis on tingitud erinevatest jälgida ja valguse mõju.Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine.

Kirjeldus:

Materjal: Korund +ABS

Suurus: 170x85mm

Värv: Sinine / Oranž

Kinnitusvahemik: 2-12.5 mm

Sisaldab:

1 x Puuriterad Teritaja(Puuriterad ei ole komplektis)

1 x mutrivõti

1 x Vedrurõngas

Pakett Sisaldab:

1 x Puuriterad Teritaja(Puuriterad ei ole komplektis)

1 x mutrivõti

1 x Vedrurõngas

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.

Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.

Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.

Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?: Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.

Nii et teie raha ei lähe minu konto.


  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • DIY Tarvikud: Metallitöö
  • Mudeli Number: drill
  • Sertifitseerimine: CE
  • Tüüp: Muud


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted