Kunstlik Maple Leaf Vanikud Kerge, Tehisvahad ja Langevad Lehed Vanik Sügisel Decor Thanksgiving, Jõulud


Märksõnad: kunstlik lahkub decor, pojeng leaf vanik, gold leaf vanik, rohelised lehed, männi lehed vanik, viigipuu lehed vanik, lehed puu, leav, võltsitud taim, maple leaf vanikud.

€6.87 €11.27
  • On laos
  • t192955


[Realistlik Langevad Lehed Vanik]- värvi vaher lehed ulatuvad väike roheline elavat oranž, näevad välja nagu tõelised langenud lehed, muutes suurepärane segu värvid üles soojendada ruumi, mis muudab need vaata erksad ja esindada sügis on tulemas.Täiuslik festival Thanksgiving teenetemärkide sise-või välistingimustes.

[Nii Päeva & Nigths Kuulu Decor]- päeva aega, sügisel ripuvad taim ei tee oma tööd, olles string vahtrad.Öösel valgustatud LED oma string aktsent ruumi ja luua soe õhkkond, iga kord.

[Kui kaunistada]: vahtraleht vanik on ideaalne Indoor, Outdoor -, Sügis -, Pulma -, Ukse -, Kamin, Thanksgiving, Festival, ja Õhtusöök Pool nagu mingi rippuvad taimed, võib ka kaunistada rõdu, aed, pulmad, laud, kiik seista, trepp, trepikäsipuud, restoranid, kontor.

[Kuulu Rippuvad Vanik Parimat teenindust]- Pakkuda igale kliendile parim tooteid ja teenuseid, on meie missioon.Kui see kunstlik vaher lehed vanik ei vasta teid hästi, palun võtke meiega ühendust, siis saame teile vastama lahendus.

[Soe märkus]-aku korral ei ole veekindel, palun hoolitsege, et seda kaitsta, kui kasutate seda väljas.Ei pane see lähedal tule, see võib põhjustada turvariske, loodame, et kõik kliendid on ohutu ja õnnelik.

Värv:Nagu näha

Materjal:plastik

Suurused:Pikkus: 1.7 m

Pakendi Sisu:

1* Kunstlik Vahtraleht

1* valgus string

2* konks

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.


  • Päritolu: CN(Päritolu)


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted