VGA32 V1.4 Töötleja PS/2 Hiire ja Klaviatuuri Kontroller Graafika Raamatukogu Mängu Mootori ja ANSI / VT Terminali Moodul ESP32


Märksõnad: m5stack, ESP32, esp32 ethernet, esp32 s2, esp32 arduino chip id, esp32 mini, esp32 wroom 32, raamatukogu assamblee, nfc led kontroller, esp32 pico arduino.

€11.47 €15.50
  • On laos
  • t192817


VGA32 V1.4 Töötleja PS/2 Hiire ja Klaviatuuri Kontroller Graafika Raamatukogu Mängu Mootori ja ANSI / VT Terminali Moodul ESP32

Funktsioon:

1.VGA: video graphics array video pildi massiivi.Peamine funktsioon, VGA edastab video pilt töötleb arvuti graafika kaardi kuva reaalajas.VGA liides võtab vastu 15 pin D-tüüpi liides, mis on jagatud kolme rea ja viie igas reas.Kasutajaliides on jagatud meeste ja naiste ning numbrite jada on mees vasakult paremale ja naine paremalt vasakule.

Kolm eelised PS / 2 liides

1.PS / 2 täielikult võti konflikti vaba

PS / 2 toetab tõsi täis klahv ei mõju.Mida sa mõtled?Lihtsalt öeldes-süsteemi võib ära tunda nii palju võtmeid kui vajutate klaviatuuril korraga.USB-klaviatuuri, see on suhteliselt puudulik.Kuigi mõned USB-klaviatuurid ka väidavad, et on seda funktsiooni, need on tavaliselt valmistatud signaali simulatsioon.

2.Madalam PS / 2 latency

Töö põhimõte, seadmed on erinevad, millel on erinevad liidesed.

USB on juhitud küsitlused seadmed.Näiteks: mis teeb teie arvuti küsige oma vasakut nuppu?Hiire nupp reageerib, öeldes, liikumine vasakule.See on sarnane, et see küsimus ja vastus.

PS / 2 saadab katkestada taotluse läbi süsteemi.PS / 2 hiire nuppu hakkab aktiivselt katkestada praeguse tegevuse CPU, ja siis ütleb arvuti, mida ma tahan teha.Võrreldes USB-režiim, PS / 2 on madalam latentsus ja kiirem reageerimisaeg tegelikul kasutamisel.

3.Parem kooskõla PS / 2

Nüüd win7 süsteem on ikka armastatud paljude mängijatega.Aga installimise ajal native win7 süsteemi, puudub integreeritud USB-draiver, mis viib suutmatus USB-hiire klahvi.Hiire klahvi, PS / 2, ei ole piiratud.Kuigi mõned tunduvad olevat võimalik kasutada USB hiirt, et simulatsioon on tõesti keskpärane, ja te näete olulist viivitust.

Komplekti kuulub:

1 × VGA32 V1.4 Töötleja


  • Pakett: TQFP
  • Tüüp: Pinge Regulaator
  • Taotlus: Arvuti
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Tingimus: Uus
  • Mudeli Number: VGA32 V1.4 Töötleja
  • Brändi Nimi: Ziqqucu


Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted