Mees automaatne pakiruumi elektriline masturbator docking plug reaalne vagiina täiskasvanud toodete mees seksi mänguasi lennuk cup päris sex


Märksõnad: meeste vagiina, minu sex mänguasjad, coomamuu lõng, seksuaalse mänguasi, realistlik vagiina mees, sugu mänguasi, vibrat, mees masturb, täiskasvanute jaoks, sex shop.

€57.02 €316.79
  • On laos
  • t192010


Mees automaatne pakiruumi elektriline masturbator docking plug reaalne vagiina täiskasvanud toodete mees seksi mänguasi lennuk cup päris sex

Toote info: -5 tüüpi raadiosaatja sagedus; -3 liiki surudes jõustumist; -Auto-arukas kütmine; -Tõeline naine seksuaalse hääl suhtlemist; -Reaalne Vagiina Disain, et aktiveerida oma seksuaalse soovi; -Tugev teleskoop mootor ja veenduge, et masin ei jõua kasutamise ajal.Kasutamise nõuanded: 1. Täielikult laadida, enne iga kasutamist. 2. Kohaldada väike kogus määret kasutamise ajal võib suurendada seksuaalset kogemust.Infopaketi: 1X masturbator jaoks 1X Taaslaetav USB Kaabel, 1X Kasutusjuhend Tagatud privaatsus: Sinu privaatsus on äärmiselt oluline meile.Vaikimisi nimi pakendil on "plastikust mänguasjad" (mis tahes muud nõuded, palun saada meile kiri), ja meie diskreetne pakend saate sisseoste, ainus inimene, kes teab, mis on sees pakett on teile!

pakett:

Me omistame suurt tähtsust oma eraelu puutumatuse, nii et meil on kasutada kaks kasti ja kolm kotid pakkida paketi teil tagada, et pakend ei oleks kahjustatud transportimise ajal.Puudub tekst või muster pinnal pakett.Palun olla kindel, et osta! ! !


  • Brändi Nimi: QUBANLV
  • Toote Tüüp: Masturbatsioon Cup
  • Päritolu: CN(Päritolu)


AVI MAILPPL
2021-07-13
1/5
not received and not refunded!!

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted