4 kaugjuhitav pihuarvutite Smart ZigBee stseeni vahetus nõuab Zigbee rummud, et kontrollida targa kodu automaatika ilma restrictio


Märksõnad: zigbee-smart-kommutaatorid, lülita wifi, lülitage traadita, adapter google kodu, zigbee led valguse lüliti, ukse lüliti, zemismart zigbee, cc2530, tuya zigbee, dimmer zigbee.

€3.05 €6.10
  • On laos
  • t191575


Kirjeldus:

Seda toodet tuleb kasutada koos tuya zigbee värav! 1.Smart automatiseerida Tuya ZigBee traadita stseen, remote võta tahes Tuya arukate seadmete Aruka Elu Avaldaja seada erinevaid stseene oma nutikas elu.Tap-to-run saada teise lihtsam kontrolli kõigi Tuya smart seadmed, mille üks klahv kaugjuhtimispuldi lülitit.Iga lüliti, nupp, saab rahuldada mitmeid vajadusi, tajudes erinevaid stseene.Kujutage ette, smart link, et luua lõpmatu ruumi traat stseeni vahetus.Märkus:ZigBee rummu vaja lisada lüliti, et see tavalisel kasutamisel. 2.Kolm sidumine režiimid iga nuppu, et saavutada 12 stseenid ühest 4 gang stseeni remote,nagu ära režiim,kodu režiim,videorežiim iga nuppu,jne.Luua mis tahes tark automaatika kui sa tahad oma smart phone ' i, et alustada oma teise arukas eluviis,mitte rohkem häälkäskluse vaja,ei rohkem aega, et avada oma app,ainult üks puudutus vajalik,kui te olete väsinud ühe päeva töö. 3.Kompaktne mini disain portable: see on traadita seina remote, kui seina külge wall bracket, puldiga kantavate kui kinnitamata.Seda saab mugavalt teha rõdu, magamistuba, köök, ja rohkem tänu oma kompaktsusele. 4.Seda saab kasutada mitmeid stseene koos smart seadmed: kiirendada nutikas seade reageerimise aega, pakkuda rohkem vedeliku kontrolli, eemaldage sõltuvus WiFi-võrk. 5.Fix it kuhu soovite koos topelt-side lindi jaoks seinale või lihtsalt panna see kuhugi easy touch; Madala energiatarbega, pikk aku eluiga;nr juhtmestik vaja lihtne kasutada,lihtsalt kindlaks teha, mitu kontrolli, et aru kiire ja lihtne uuendamine.Märkus:Intelligentne ülekanne Tuya arukate seadmete eest tavapärase kasutamise ainult,ei saa kasutada eraldi ilma Tuya smart seadmed.

Tehnilised andmed:

Sisend:LR 23A 12V(aku komplektis) Mõõtmed:110*37mm

Komplekti Kuulub:

Traadita stseeni lüliti*1 Kasutusjuhend*1


  • On Nutikas Seade: Jah
  • Mudeli Number: --
  • Lüliti Tüüp: Remote control
  • Toote Tüüp: Lülitid
  • Päritolu: CN(Päritolu)
  • Sertifitseerimine: CCC
  • Garantii: --


Mariamargarita19
2021-06-14
5/5
Very good confotme

Kirjutage oma ülevaade

Seotud tooted